Boris Johnson din nou tată, cel puţin pentru a opta oară

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Fostul premier britanic Boris Johnson va lucra ca prezentator şi realizator de programe la postul GB News
Fostul premier britanic Boris Johnson va lucra ca prezentator şi realizator de programe la postul GB News

Carrie Johnson, soţia fostului prim-ministru britanic Boris Johnson, a anunţat marţi naşterea celui de-al treilea copil al cuplului şi cel puţin al optulea pentru fostul şef al guvernului britanic, cunoscut pentru tumultuoasa sa viaţă sa amoroasă, informează AFP.

"Bun venit pe lume, Frank Alfred Odysseus Johnson, născut pe 5 iulie la 9.15", a scris Carrie Johnson, în vârstă de 35 de ani, pe Instagram, într-o postare care însoţeşte o fotografie în care apare cu nou-născutul în braţe.

"(Puteţi ghici numele pe care l-a ales soţul meu!?)", a adăugat ea, mulţumind personalului maternităţii din cadrul University College Hospital din Londra, o unitate a NHS.

Bebeluşul este al treilea copil al cuplului, căsătorit din 2021, după naşterea lui Wilfred, în aprilie 2020, şi a lui Romy, în decembrie 2021, când Boris Johnson era încă prim-ministru.

Johnson, în vârstă de 59 de ani, este, de asemenea, tatăl altor patru copii (doi băieţi şi două fete) din mariajul cu avocata Marina Wheeler, a doua sa soţie. Fostul prim-ministru a mai fost recunoscut ca tată al unei alte fiice, dintr-o relaţie extraconjugală.

În septembrie 2021, cu puţin timp înainte de naşterea lui Romy, Johnson a confirmat la postul de televiziune american NBC că avea la momentul respectiv şase copii, fără a pune însă capăt speculaţiilor privind numărul real al progeniturilor sale.

Johnson a părăsit Downing Street în vara anului 2022, fiind forţat să demisioneze după o serie de scandaluri.

Ulterior, el a câştigat milioane ţinând discursuri în timp ce era încă parlamentar.

Johnson a demisionat luna trecută, anticipând publicarea unui raport parlamentar care a constatat că a minţit cu bună ştiinţă Parlamentul în timpul pandemiei de coronavirus în privinţa petrecerilor organizate la Downing Street.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel