Bon Jovi a lansat un cântec original de Crăciun

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Bon Jovi o susține pe Kamala Harris într-un videoclip /Facebook
Bon Jovi o susține pe Kamala Harris într-un videoclip /Facebook

Bon Jovi a lansat piesa festivă "Christmas Isn't Christmas".

Rocker-ul de la 'It's My Life' a anunțat un "cadou de Crăciun anticipat" pentru fanii lui.

Ei au anunțat pe rețelele de socializare în această săptămână: "Avem un cadou de Crăciun anticipat pentru voi! Noul nostru cântec original de sărbători, 'Christmas Isn't Christmas".

Discul de Yuletide a fost înregistrat la studiourile de înregistrări Ocean Way Nashville.

Membrii trupei - Jon Bon Jovi, David Bryan, Hugh McDonald, Tico Torres, Phil Xenidis, John Shanks și Everett Bradley - au sărbătorit cu o băutură la Santa's Pub din Nashville, aflat în apropiere.

Acesta va marca prima lor muzică nouă de la albumul '2020', lansat în urmă cu trei ani.

Între timp, Richie Sambora a afirmat că se află în discuții pentru o reuniune a trupei Bon Jovi.

Starul din 'Masked Singer' a confirmat că a discutat despre posibilitatea de a se reîntâlni cu grupul 'Livin' on a Prayer' pentru o potențială muzică nouă, dar nu este sigur când se vor întoarce pentru mai multe concerte live, deoarece solistul Jon Bon Jovi a avut "o mică pauză" după ce a fost afectat de probleme vocale.

Vorbind la Absolute Radio, el a vărsat: "Vorbim despre asta. Nu cred că există vreun motiv să nu o facem în acest moment".

El a continuat: "Am luat decizia atunci când am început să lucrez aici, în Londra, în ultimele șase luni, m-am cuplat cu Hipgnosis și cu Merck Mercuriadis, am început să lucrăm împreună și am început să scriu cu alți artiști și să îmi fac propriile înregistrări, iar acum îmi spun: "Cum voi aprinde asta? Hai să ne punem un cap de cartof!"".

a spus Richie, în vârstă de 64 de ani, despre problemele vocale ale colegului său de trupă: "Jon (Bon Jovi) a avut probleme cu vocea un pic acolo și a avut nevoie să ia o mică pauză".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel