Bon Jovi lansează album aniversar după 40 de ani de carieră

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Trupa Bon Jovi se întoarce cu un album nou, nostalgic, care celebrează 40 de ani de carieră muzicală de excepție.

După patru decenii în care au cucerit inimile fanilor din întreaga lume și și-au asigurat locul în istoria rockului, Bon Jovi lansează un album prin care își reevaluează parcursul muzical, scrie The Star.

Poate cea mai mare surpriză este însuși faptul că există un album nou Bon Jovi. După ani de zile în care s-a confruntat cu probleme vocale, solistul Jon Bon Jovi a suferit o operație pe corzile vocale în 2022, nes fiind sigur de rezultate.

Din fericire, operația a fost un succes. Vocea lui are o ușoară modificare, mai ales pe sunetele lungi ale vocalelor, însă carisma și energia specifică îi sunt în continuare caracteristice, reușind chiar să atingă câteva note înalte promițătoare.

“Living Proof” este considerată cea mai bună piesă Bon Jovi din ultimii 20 de ani. Aceasta readuce la viață efectul de „talk box” care a fost un element esențial în melodii ca “Livin’ On A Prayer” și “It’s My Life”, iar refrenul catchy rămâne în minte încă de la prima audiție.

Piesa de deschidere, “Legendary”, este una dintre multele melodii de pe album care privesc cu satisfacție și mândrie cariera trupei („Exact unde sunt este locul unde vreau să fiu”, cântă Bon Jovi). Este urmată de “We Made It Look Easy”, cu sentimente similare. Hitul crossover country al trupei din 2007, “Lost Highway”, a avut un succes remarcabil, iar Bon Jovi repetă această performanță cu piesa cu influențe country, “Waves”.

Cel puțin o melodie de pe acest album va fi cu siguranță fredonată la nunți pentru eternitate: “Kiss The Bride”, o dedicație a lui Jon pentru fiica sa care urmează să se căsătorească, pe care a prezentat-o fanilor pentru prima dată în 2000, în piesa “I Got the Girl”. Taților cu fiice: vă provocăm să ascultați această piesă și să încercați să nu vă emoționați.

Albumul vine pe fondul speculațiilor despre o posibilă revenire în trupă a chitaristului original Richie Sambora. Solourile de pe album realizate de chitaristul actual Phil X sunt comune și nu pledează împotriva unei reuniuni eventuale cu Sambora.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel