Bogații care și-au dezmoștenit copiii

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 10 sep 2023, 09:52 | Categorie: Știri
Bogații care și-au dezmoștenit copiii / Foto: Pixabay
Bogații care și-au dezmoștenit copiii / Foto: Pixabay

Mai mulți părinți doresc să ofere confortul necesar copiilor lor și să le ofere tot ce au muncit pentru în viața lor. Cu toate acestea, această situație nu se aplică în cazul acestor indivizi bogați, care au avut alte priorități! Atunci când a venit momentul să împartă averea lor, au pus copiii lor biologici într-o poziție secundară, iar banii lor au ajuns în mâinile altor persoane.

În lume, există miliardari și multimilionari care nu și-au dorit să le lase copiilor, la finalul vieții, banii din conturile lor, casele, mașinile sau alte achiziții. Inclusiv actrița Tori Spelling a avut parte de o surpriză, când tatăl său a încetat din viață. Se aștepta să primească milioane de dolari, însă a primit mult mai puțin decât spera.  

Tony Curtis 

Starul din „Some Like It Hot‟, Tony Curtis, a avut în timpul vieții șase copii și a agonisit o avere ridicată la 60 de milioane de dolari. În testament, el a scris: „Recunosc existența copiilor mei și am ales, în mod intenționat, să nu le ofer nimic în acest ultim testament‟. Uluiți, copiii săi au bănuit că ultima soție a lui Tony, care era cu 45 mai tânără ca el, l-a convins pe milionar să îi dezmoștenească. La doar un an de la moartea lui Tony, fosta soție a scos la licitație sute de bunuri personale care îi aparțineau lui Tony și obiecte prețioase. La licitație, ea a obținut peste 1 milion de dolari, iar copiii nu au încasat niciun ban. 

Mickey Rooney 

La apogeul carierei sale de actor, Mickey Rooney câștiga săptămânal 65.000 de dolari, echivalentul a 250.000 de dolari, în banii de astăzi. În timpul vieții, el a avut 9 copii biologici, dar când a murit, la vârsta de 93 de ani, Rooney i-a lăsat moștenire fiului fostei sale soții, suma modică de 18.000 de dolari. Ulterior, copiii biologici ai lui Rooney au contestat testametul și au susținut că actorul a fost „influențat în mod nejustiticat‟. 

Jerry Lewis 

Comicul american Jerry Lewis a strâns, de-a lungul vieții, aproximativ 50 de milioane de dolari. El a avut șase copii cu prima soție și o fiică adoptivă, cu cea de-a doua soție. În testament, el a ales să își dezmoștenească copiii biologici, precum și pe descendenții lor. În schimb, i-a lăsat averea fiicei sale adoptive. 

Spre deosebire de imaginea sa comică pe care o arăta pe marile ecrane, unul dintre copiii săi, și-a descris tatăl drept: „O persoană răutăcioasă și rea. Nu a fost niciodată iubitor și grijuliu față de mine și frații mei‟, a spus Gary Lewis, fiul lui Jerry. 

Aaron Spelling 

Tatăl vedetei Tori Spelling, (Dona din serialul „Beverly Hills, 90210”) Aaron Spelling, a fost un mare producător american de film, de televiziune și, ocazional, actor. Când Aaron a murit, în anul 2006, în urma unui accident vascular cerebral sever, el a lăsat în urmă o avere de 500 de milioane de dolari. La vremea aceea, Aaron Spelling deținea cea mai mare casă din Los Angeles.

Probabil te întrebi ce avere a moștenit Tori, fiica sa. Ei bine, din cauza obiceiurilor sale de a cheltui bani în mod obsesiv, Tori a primit doar 0,003% din averea tatălui său. Se spune că Tori Spelling avea obiceiul să cheltuiască într-o singură sesiune de cumpărături în jur de 60.000 de dolari.

Până în anul 2016, Tori Spelling a fost dată în judecată de mai multe companii de credit, după ce a cheltuit peste posibilitățile ei. 

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience