Bodyguardul lui Johnny Depp: Erau „zgârieturi și umflături” pe fața actorului. Amber Herad a vrut să poarte pantalonii în această relație

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Bodyguardul lui Johnny Depp a descris că a observat răni și urme pe fața actorului, pe măsură ce căsătoria lui cu Amber Heard a devenit din ce în ce mai agitată.

Malcolm Connolly, bodyguardul lui Johnny Depp, a depus mărturie în procesul pentru defăimare intentat de starul de la Hollywood împotriva fostei sale soții.

Connolly, care a început să lucreze ca bodyguard pentru Depp în 2006, a spus: „La început (era) totul adorabil. Totul a fost în regulă (...) A fost grozav să-l văd pe Johnny fericit din nou. Amber era drăguță, fermecătoare”, explică Connolly.

 

”A vrut să poarte pantalonii în această relație”

 

Dar Connolly spune că lucrurile „au început să se schimbe” între cei doi soți, care au început să se certe mai des. 

”Amber a început să se schimbe. Amber a început să devină ceva mai înflăcărată, mai exigentă. A vrut să poarte pantalonii în această relație. Era destul de evident”, a spus el. 

Connolly a recunoscut că nu a văzut niciodată violență fizică între cei doi, dar a mărturisit că i-a auzit adesea pe Depp și pe Heard certându-se frecvent.

Și, deși nu a asistat niciodată la vreo violență, agentul de securitate a spus instanței că a început să observe zgârieturi și răni pe fața lui Depp. 

El a observat că nu a văzut niciodată niciun semn pe Heard.  

„Ceea ce am observat imediat a fost că majoritatea acestor semne erau pe partea stângă a feței lui (Depp),” a spus Connolly. 

”Zgârieturi pe gât, o buză umflată, vânătăi la ochi... 

 

„Fie a intrat pe o uşă, fie a intrat o uşă în el”

„Devenise ceva regulat. Nu în fiecare săptămână, dar cu siguranță se întâmpla', a adăugat Connolly.  

Juriului i s-a arătat apoi o fotografie făcută de Connolly în timpul lunii de miere a lui Depp cu Heard, din 2013.  

Depp, care poza alături de fosta sa soție și de alte trei persoane, părea să aibă răni vizibile și „umflături” pe față. 

Când i s-a cerut să descrie fotografia, Connolly a arătat „umflătura de pe partea stângă” a nasului lui Depp și vânătaia de „sub ochiul stâng”.

Întrebat ce credea că s-a întâmplat, bodyguardul a spus: „Fie a intrat pe o uşă, fie a intrat o uşă în el”, stârnind râsete din sala de judecată. 

 

Donații plătite de Elon Musk

Curtea a audiat, de asemenea, mărturii care dezvăluie că  Elon Musk  a acoperit aproape jumătate din donația fostei iubite Amber Heard către Uniunea Americană pentru Libertăți Civile (ACLU), după ce aceasta s-a angajat să doneze partea care îi revenea din acordul său de divorț cu Depp.

Heard a promis că va da jumătate din bani ACLU pentru a-și sprijini activitatea în „combaterea violenței împotriva femeilor”, iar celelalte 3,5 milioane de dolari Spitalului de Copii din Los Angeles. 

Actrița a plătit până acum doar 1,3 milioane de dolari din cei 3,5 milioane de dolari pe care i-a promis ACLU în urmă cu aproape șase ani, banii lui Musk reprezentând o mare parte din ei.

Astfel, Heard a contribuit direct cu 350.000 de dolari, în timp ce 100.000 de dolari au fost plătiți de Depp, iar alți 350.000 de dolari au venit de la un fond la Fidelity, o companie de investiții.

O altă plată de 500.000 de dolari a venit de la Musk, printr-un cont la firma de investiții Vanguard, despre care Dougherty a spus că „a crezut că este un fond creat de Elon Musk”.

 

 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel