„Bobârnace" de la astre pentru mai multe zodii până la finalul lunii octombrie. Una din ele va avea un câștig foarte mare

Irina Dinu |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Fotografie de la Andrea Piacquadio: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/sta-jos-sta-a-ezat-expresie-faciala-tehnologie-925786/
Fotografie de la Andrea Piacquadio: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/sta-jos-sta-a-ezat-expresie-faciala-tehnologie-925786/

Câteva dintre semnele zodiacale vor trebui împinse de la spate. 

În curând se face o lună de când Jupiter și-a început tranzitul prin Berbec. Va sta în acest semn până pe 28 octombrie. Și dacă încă nu ați început să simțiți semnele lui, poate că este cazul să vă amintim ceva. Lui Jupiter îi plac încrederea și curajul. Berbecul este semnul începutului. Puse cap la coadă, recomandările noastre ar fi să nu mai așteptați să se întâmple ceva. Ci să îndrăzniți!

 

Când Jupiter intră în Berbec aduce încredere, inițiativă. Avem câteva luni la dispoziție să începem ceva, să ne creăm o altă existență, o altă viață. E ca primul pas al copilului, e ca primul strigăt atunci când se naște și își umple prima dată plămânii cu aer.

Ieșiți de la naftalină, spargeți gheața, îndrăzniți. Indiferent de domeniul în care activați, lui Jupiter în Berbec îi place furia. Folosi-vă furia și frica, faceți sport, intrați în concursuri, câștigați competițiile!

Acest articol nu este pentru cei care beneficiază deja de tranzitul lui Jupiter în Berbec, ci pentru cei care se vor trezi mai greu. Poate au nevoie de un "bobârnac" astrologic!

Taur/ Ascendent în Taur

Jupiter tranzitează casa a 12-a. Vorbește despre vindecare, despre sănătate fizică și emoțională. S-ar putea să aveți niște pierderi între mai și octombrie. S-ar putea să aveți în viața voastră o formă de abandon, însă orice abandon prin care treceți, ar putea să fie o mare salvare. Chit că voi sunteți abandonați sau voi îi abandonați pe alții. Cuvintele cheie sunt: vindecare, eliberare, revelații, iar ele vin strâns legate de tot ce înseamnă toxic. Orice pierdere pentru voi este, de fapt, un foarte mare câștig.

VEDEȚI MAI MULT PE ASTROSENS.

 

 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel