Black Sabbath: Reuniune de o seară? Tony Iommi răspunde apelului lui Ozzy Osbourne

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube Ozzy Osbourne
Sursa: captură Youtube Ozzy Osbourne

Tony Iommi, legendarul chitarist al trupei Black Sabbath, a reacționat la recentele declarații ale lui Ozzy Osbourne, solistul formației, care a exprimat dorința de a organiza un ultim concert alături de toboșarul Bill Ward.

Osbourne a declarat că ar "profita de orice ocazie" pentru a cânta într-un ultim concert Black Sabbath alături de Ward, care a părăsit reuniunea planificată în 2012 din cauza unui "contract nerezonabil", potrivit NME.

Iommi a admis posibilitatea reuniunii în cadrul emisiunii radio SiriusXM "Trunk Nation". Chitaristul a declarat că, deși "toată lumea" ar presupune că trupa se reunește doar pentru bani, el susține că "nu ar fi așa". A adăugat că "ar fi minunat să facem asta, dar rămâne de văzut dacă se va întâmpla. Vom vedea. Până la urmă, cine știe?"

Cu toate acestea, Iommi a clarificat că nu s-ar angaja în turnee lungi, motivând: "Trebuie să fiu realist la vârsta mea. Nu pot pleca într-un turneu de doi ani, așa cum obișnuiam. Iar pentru a pune cap la cap ceva de genul Black Sabbath original sau orice altă variantă, ai nevoie de mult timp din cauza costurilor". A mai adăugat că "ar fi minunat să facem un concert de adio, dacă se va întâmpla vreodată".

Reuniunea completă a trupei Black Sabbath nu a mai avut loc din 2012, când au susținut un turneu final. De atunci, diverși membri ai trupei au colaborat la diferite proiecte, dar o reuniune completă pare tot mai puțin probabilă, luând în considerare problemele de sănătate ale lui Osbourne și vârsta înaintată a membrilor trupei.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel