Billie Eilish se adresează celor care se rușinează cu propriul corp în noua piesă "Skinny"

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Billie Eilish abordează problema controlului asupra corpului ei în noua piesă "Skinny".

În piesa care deschide cel de-al treilea album de studio al artistei, Hit Me Hard and Soft, tânăra de 22 de ani cântă despre imaginea corporală și despre o despărțire.

"Oamenii spun că arăt fericită / Doar pentru că am slăbit / Dar vechea eu sunt încă eu și poate că sunt cea adevărată / Și cred că e drăguță", cântă ea aproape de începutul melodiei.

Într-o strofă ulterioară, Billie vorbește despre o relație veche și despre trollingul online, spunând: "Și ai spus că sunt secretul tău / Și nu ai reușit să-l păstrezi / Și internetul este înfometat de cel mai rău tip de amuzament / Și cineva trebuie să-l hrănească".

Mulți fani au interpretat cântecul ca fiind o referire la idila ei cu cântărețul Jesse Rutherford de la The Neighbourhood, cu care s-a întâlnit timp de șapte luni, de la sfârșitul anului 2022 până în mai 2023.

Melodia se încheie cu versurile emoționante: "Nu ți-am greșit niciodată... Te-am iubit atât de mult timp".

Interpreta hitului "Bad Guy" a vorbit deschis despre modul în care comentariile constante despre aspectul ei i-au afectat sănătatea mintală.

Ea a declarat anul trecut pentru British Vogue că trece printr-o "perioadă dificilă" în care navighează prin avalanșa de critici.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel