Billie Eilish renunță la relații serioase în viitorul apropiat

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Instagram
Captura Instagram

Billie Eilish nu se vede implicată într-o relație serioasă în viitorul apropiat.

Cântăreața de pe albumul Happier Than Ever, care s-a despărțit anul trecut de rockerul Jesse Rutherford, a declarat pentru Rolling Stone că nu are niciun interes să se implice într-o nouă relație.

"Plănuiesc să nu mă mai întâlnesc niciodată. Asta nu este adevărat, evident", a spus ea. "Dar nu, nu mă văd având o relație serioasă cu cineva până când nu găsesc pe cineva care să mi se pară cu adevărat potrivit pentru mine, iar asta nu mă interesează în acest moment".

În vârstă de 22 de ani, s-a întâlnit cu solistul trupei The Neighbourhood timp de șapte luni, între octombrie 2022 și mai 2023.

Când a fost întrebată despre relația ei cu Jesse, Billie a declarat pentru publicație: "Este omul meu, cu adevărat unul dintre oamenii mei preferați din lume".

Aceste comentarii reafirmă observațiile pe care le-a făcut în cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe Instagram în august 2023, când l-a descris pe muzician ca fiind "homie" și "un prieten foarte, foarte bun" al ei.

Cântăreața Bad Guy s-a deschis în legătură cu sexualitatea ei la sfârșitul anului trecut, dezvăluind că se simte atrasă atât de bărbați, cât și de femei.

Ea a declarat pentru Rolling Stone că noul ei cântec, Lunch, o piesă explicită despre relații intime cu o femeie, a contribuit la procesul său de autodescoperire.

"Am scris o parte din el înainte de a avea o experiență cu o fată, iar restul l-am scris după", a explicat ea.

Lunch servește ca prim single de pe noul album al lui Billie, intitulat Hit Me Hard and Soft.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel