Billie Eilish, “dezbrăcată” emoțional pe noul album, "Hit Me Hard and Soft"

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: Billie Eilish, Facebook
Sursa: Billie Eilish, Facebook

Billie Eilish, câștigătoarea premiului Grammy în vârstă de 22 de ani, revine cu mult așteptatul ei album, "Hit Me Hard and Soft". Albumul conține melodii sfâșietoare, inclusiv una despre un partener care nu o mai iubește.

Billie rostește răvășitoarele versuri din piesa "The Greatest": „All the times I waited/ For you to want me naked/ Made it all look painless/ Man, am I the greatest?”

Vedeta hitului "Bad Guy", care a criticat recent o publicație pentru că a dezvăluit-o ca fiind queer pe covorul roșu, după ce a susținut că sexualitatea ei este „evidentă”, s-a despărțit de Jesse Rutherford, solistul trupei The Neighbourhood, în vârstă de 32 de ani, în mai 2023.

Pe o altă piesă, "Skinny", Billie abordează comentariile despre corpul ei: „People say I look happy/ Just because I got skinny/ But the old me is still me/ Maybe the real me and I think she's pretty”.

Autoarea hitului "What Was I Made For?" a vorbit anterior despre cât de multă „furie” a simțit față de corpul ei în adolescență. Superstarul credea că trupul ei o „manipula” în timpul adolescenței, dar în ultimii ani a încercat să accepte lucrurile așa cum sunt: „Am trecut prin adolescență urându-mă pe mine însămi și toate prostiile alea. O mare parte din asta a venit din furia mea față de corpul meu și cât de nebună eram de câtă durere îmi provoca și ce am pierdut din cauza lucrurilor care i s-au întâmplat... Am simțit că trupul meu m-a manipulat ani de zile. A trebuit să trec printr-un proces de a-mi spune: corpul meu sunt eu de fapt. Iar asta nu e împotriva mea”, a declarat artista, potrivit Music News.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel