Billie Eilish consideră concertele de trei ore "psihotice"

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: Billie Eilish, Facebook
Sursa: Billie Eilish, Facebook

Billie Eilish, cântăreața laureată cu Grammy, în vârstă de 22 de ani, care se pregătește să plece în turneul "Hit Me Hard And Soft", a etichetat concertele lungi drept "literalmente psihotice", recunoscând că nici măcar nu și-ar dori să își vadă artistul preferat cântând atât de mult timp.

Potrivit declarațiilor salea, aceasta le-a spus fanilor pe aplicația Stationhead: "Nu voi susține un concert de trei ore, asta e literalment psihotic. Nimeni nu își dorește asta. Voi nu vreți asta. Eu nu vreau asta. Nici măcar ca fan nu îmi doresc asta. Nici nu vreau să îmi aud artistul preferat din lume timp de trei ore. E mult prea mult".

Turneul interpretei hitului "Lunch" va începe în America de Nord și va continua cu spectacole în Statele Unite și Canada, de la începutul turneului până la jumătatea lunii decembrie. Artista melodiei "What Was I Made For?" reia turneul în Australia în luna februarie a anului următor, urmând să ajungă în cele din urmă în Europa, unde va încheia "Hit Me Hard and Soft" la Dublin, Irlanda, înainte de sfârșitul lunii iulie.

Între timp, Billie a declarat recent că nu a "iubit niciodată ceva mai mult" decât albumul "Hit Me Hard And Soft". Superstarul pop - care a realizat înregistrarea împreună cu fratele și colaboratorul ei, Finneas - a postat entuziasmată pe Instagram: "HIT ME HARD AND SOFT, al treilea album al meu, a ieșit oficial, nici nu știu ce să SSSSSPUN... @finneas și cu mine am pus atât de mult suflet în acest album și nu am iubit niciodată, niciodată, niciodată ceva mai mult. Sperăm să vă placă la nebunie și ne vedem pe cealaltă parte (...). VĂ IUBESC PE TOȚI PÂNĂ LA MOARTE!!!!"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel