Billie Eilish anunță turul HIT ME HARD AND SOFT

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Billie Eilish anunță turul HIT ME HARD AND SOFT
Billie Eilish anunță turul HIT ME HARD AND SOFT

Billie Eilish a dezvăluit datele turneului său "HIT ME HARD AND SOFT: THE TOUR".

Artista pop în vârstă de 22 de ani se pregătește să lanseze al treilea ei album de studio pe 17 mai, iar turneul de promovare a acestui LP va avea loc între septembrie 2024 și iulie 2025.

Billie va debuta în turneu pe 29 septembrie la arena Centre Videotron din Québec, Canada, continuând seria de concerte în America de Nord până în decembrie.

După aceasta, interpreta hitului "Happier Than Ever" va călători în Australia în februarie 2025, urmând ca în aprilie să ajungă în Europa.

Fiind o susținătoare de lungă durată a cauzei schimbărilor climatice, Billie va continua parteneriatul său de lungă durată cu organizația non-profit de mediu REVERB în cadrul acestui turneu. Această colaborare se bazează pe succesul eforturilor anterioare, care au rezultat în donații de peste 1 milion de dolari pentru proiecte de mediu, reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră și promovarea justiției climatice, precum și în peste 150.000 de acțiuni ale fanilor și multe altele.

Eforturile de sustenabilitate din cadrul turneului vor include reducerea poluării cu gaze cu efect de seră, minimizarea deșeurilor de plastic de unică folosință, susținerea acțiunilor de combatere a schimbărilor climatice și actualizarea ofertelor de alimentație pentru a promova și încuraja opțiunile alimentare pe bază de plante prin intermediul programului Support+Feed.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel