Billie Eilish anunță informații importante despre al treilea album

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Billie Eilish, Lorde și Green Day vor să fie adoptat un proiect de lege care să protejeze fanii de înșelăciunile cu bilete/Instagram
Billie Eilish, Lorde și Green Day vor să fie adoptat un proiect de lege care să protejeze fanii de înșelăciunile cu bilete/Instagram

Noul album al lui Billie Eilish este aproape gata de lansare.

Cântăreața în vârstă de 22 de ani a oferit o actualizare majoră cu privire la cel de-al treilea album de studio foarte așteptat și a sugerat că fanii nu mai au mult de așteptat.

Alături de fotografii cu ea însăși într-o cagulă neagră cu stele albe, ea a scris pe Instagram: "Albumul meu este masterizat".

Un disc care este masterizat este, de obicei, la sfârșitul procesului de înregistrare, deși Billie nu a oferit încă mai multe detalii despre colecție.

Acesta va fi al treilea efort al artistei, după debutul din 2019, "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?", și urmarea "Happier Than Ever", doi ani mai târziu.

De asemenea, ea a lansat EP-ul cu două piese 'Guitar Songs' în 2022 și a lansat 'What Was I Made For?' pe coloana sonoră a filmului 'Barbie' de anul trecut.

În septembrie, Billie a confirmat că "va urma multă muzică" în timp ce a prezentat viitorul album.

Ea a declarat pentru The Cookout: "Urmează multă muzică. Urmează un întreg album de muzică. Suntem în ultimele etape de realizare, ceea ce nu înseamnă că va fi gata, dar ne apropiem și este foarte interesant."

Trei luni mai târziu, ea a rămas din nou cu buzele strânse, dar a dezvăluit că LP-ul este "aproape gata".

În cadrul emisiunii "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon", ea a spus: "Suntem aproape gata cu acest nou album. Așa că, la un moment dat, veți afla mai multe, dar nu voi spune nimic acum".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel