Bill Gates lansează un nou avertisment legat de COVID-19. Ce spune miliardarul american

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 02 mai, 19:04 | Categorie: Știri
Greu de spus dacă și această previziune se va adeveri
Greu de spus dacă și această previziune se va adeveri

Nu se prea mai vorbește despre pandemie în ultimul timp. Războiul din Ucraina, inflația, criza energetică, explozia prețurilor la nivel global a acaparat aproape în totalitate atenția comunității internaționale în ansamblul ei.

Mediul științific lucrează însă și continuă să studieze, să analizeze, să elaboreze studii despre varianta Omicron a coronavirusului care a provocat pandemia de COVID-19, lansând ipoteze referitoare la evoluția acestuia. 

Sunt numeroși cercetătorii care lansează semnale de alermă, îndemnând populația lumii să nu uite de COVID-19, de măsurile de igienă. Dar după doi ani luptă împotriva virusului care a luat milioane de vieți, oamenii nu par să mai bage în seamă apelurile oamenilor de știință. 

Și tocmai în acest context a revenit Bill Gates, miliardarul american care nu doar că a anticipat apariția unei pandemii dezastruoase, dar a spus, de la bun început, cam cât va dura. Iar pronosticul lui a fost destul de corect, având în vedere că, în aprilie-mai 2020, el anunța că pandemia va dura cel puțin doi ani de zile și că faza ei acută se va încheia pe la mijlocul anului 2022. 

De această dată, fondatorul gigantului Microsoft, a avertizat că ar putea apărea o variantă mai "transmisibilă și mai mortală" a coronavirului. 

Citește mai departe pe DCBusiness

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite