Bill Gates este din nou îndrăgostit? Cine este noua iubire a miliardarului

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Despre Bill Gates nu mai este un secret că viața lui amoroasă a fost și, se pare că încă este, una destul de tumultoasă.

La doi ani de la divorț, se pare că Bill Gates, în vârstă de 67 de ani, și-a găsit o nouă iubire în persoana Paulei Hurd, în vârstă de 60 de ani, pasionată de tenis, a dezvăluit Daily Mail.

Hurd este văduva fostului co-CEO și președinte al Oracle, Mark Hurd, care a murit la vârsta de 62 de ani în 2019, după o luptă cu cancerul. 

”Sunt împreună de mai bine de un an și ea este mereu descrisă ca fiind o 'femeie misterioasă', dar nu este un mister pentru cercul lor intim că au o relație romantică”, a dezvăluit un apropiat al celor doi pentru Daily Mail.

Cândva ea însăși directoare în domeniul tehnologiei, Hurd acum se ocupă de planificare și organizarea de evenimente și se ocupă și cu acte de caritate și acțiuni filantropice.

Răposatul ei soț, care și-a petrecut cea mai mare parte a carierei la compania de tehnologie NCR și mai târziu la Hewlett-Packard înainte de a se alătura Oracle în 2010, avea o avere netă estimată la 500 de milioane de dolari, atunci când a decedat.

Și nu este de mirare că drumurile fondatorului Microsoft și ale directorului Oracle - ambele figuri proeminente din Silicon Valley - și ale soției sale s-au intersectat de-a lungul anilor. 

Mark Hurd și Paula Hurd

Mark, fost jucător de tenis în anii facultății, și Paula au fost chiar fotografiați în spatele lui Gates la un meci de tenis din California în 2015. 

Dar luna trecută, Paula și Bill au fost cei care au fost surprinși împreună urmărind finala de simplu masculin la Australian Open din Melbourne, în timpul unei călătorii în Australia. 

De asemenea, cei doi au călătorit până la Sydney, unde miliardarul s-a întâlnit cu prim-ministrul Anthony Albanese.

Gates și Hurd au profitat de ocazie pentru a face o plimbare romantică prin oraș, oprindu-se pentru a admira priveliștile panoramice ale portului și pentru a vedea faimoasa Operă.

Este posibil ca legătura celor doi să se fi înfiripat datorită dragostei lor pentru tenis.

Înainte de întâlnirea lor de la Australian Open din ianuarie, ei fuseseră văzuți ultima dată urmărind împreună Cupa Laver 2022 la O2 Arena din Londra, în septembrie. 

Cei doi pasionați de sport au fost fotografiați și la BNP Paribas Open din Indian Wells, California, încă din octombrie 2021, însă, la momentul respectiv, au stat la câteva rânduri distanță unul de celălalt. 

Paula, al cărei nume de fată este Kalupa, lucra ca director executiv la NCR în 1990, când s-a căsătorit cu regretatul ei soț, cu care a petrecut 25 de ani urcând în ierarhie în cadrul companiei.

Cuplul, care locuiau în comitatul San Mateo, avea două fiice, Kathryn și Kelly. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel