Bill Gates. Ce se va întâmpla cu OMENIREA în 2022

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 23 dec 2021, 14:53 | Categorie: Știri
Bill Gates. Ce se va întâmpla cu OMENIREA în 2022
Bill Gates. Ce se va întâmpla cu OMENIREA în 2022

Bill Gates susţine că, în 2022, ratele de deces și de infectare vor scădea "destul de dramatic". Totuși, în cazul în care o să apară o variantă agresivă a virusului, miliardarul recunoaște că lucrurile s-ar schimba radical.

Bill Gates, anunţ de ultimă oră despre pandemia de Covid-19. Ce se va întâmpla cu omenirea în 2022. Miliardarul anticipează că numărul de decese și de infectări o să scadă, pe măsură ce cetățenii aleg să se imunizeze și apar tratamente noi împotriva bolii.

Bill Gates crede că virusul va ajunge la un nivel similar cu cel gripal, până la jumătatea anului viitor. Totuși, în cazul în care apare o nouă tulpină agresivă, fondatorul Microsoft susține că situația s-ar schimba în rău. „Ratele de deces și de infectare ar trebui să scadă destul de dramatic. Vaccinurile sunt o veste bună, iar problemele de aprovizionare vor fi rezolvate în mare parte după jumătatea anului următor, așa că vom fi limitați doar de logistică și de cerere”, a declarat Bill Gates.

În 2015 a anticipat pandemia!

Acum șase ani, Bill Gates a mai făcut o predicție, care s-a confirmat ulterior. Practic, miliardarul a anticipat pandemia de coronavirus: „Dacă ceva va ucide peste zece milioane de oameni în următoarele câteva decenii, probabil că va fi un virus extrem de infecțios, mai degrabă decât un război. Nu rachete, ci microbi!”.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience