Biletele se evaporă! Care e secretul din spatele concertului de 1 iunie pregătit de Smiley?

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Instagram @smiley_omul
Sursa: captură Instagram @smiley_omul

SmileyVerse va fi cel mai mare și mai impresionant concert din acest an pentru artist, marcând o tradiție deja consolidată de a oferi spectacole memorabile de 1 iunie. De data aceasta, fanii se vor bucura de un concept profund interactiv, care va combina muzica live cu elemente tehnologice de ultimă generație.

Pe lângă piese nou lansate și hituri legendare, concertul va include și colaborări muzicale inedite, momente artistice mult așteptate și surprize inedite. Interacțiunea cu publicul va fi un element-cheie al spectacolului, creând o conexiune emoțională profundă cu fiecare spectator.

„Va fi ceva spectaculos și extrem de interesant de la concept până la show-ul complet de pe scenă. Universul meu transformat în show va deschide universul interior al fiecărui om care va fi alături de mine acolo, într-o energie unică pe care abia aștept să o simțim. Anul acesta concertul meu este SmileyVerse pentru că fix asta simțim cu toții pe parcursul unui concert complet, că ne teleportăm într-un univers pe care îl deschidem fiecare suflet prezent în parte, îl cântăm, îl trăim, în dansăm și îl descifrăm noi toți, cei care suntem acolo. O dimensiune a binelui, a muzicii, a emoțiilor și a descătușării de tot ce simțim”, povestește artistul Smiley metafora pe care se construiește concertul de anul acesta. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)

„Așadar, am intrat în perioada aceea supremă din an, când pregătim concertul pe care îl așteptăm din iunie în iunie. Întotdeauna am spus că pentru mine întâlnirea cu publicul la concertul acesta reprezintă o trăire maximă, o plimbare de la muzică, râs, plâns, bucurie, energie, dans, trecut, viitor, reîntâlnirea cu cei mai dragi colegi de scenă, cu toți ai mei apropiați, conectarea cu publicul care-mi ascultă muzica și care-mi oferă atat de mult pe parcursul acelor ore”, subliniază artistul.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel