Biciclist accidentat grav de un microbuz pe DN 1, în județul Sibiu

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Un grav accident de muncă a avut loc în această seară pe Drumul Național 1, în județul Sibiu. 

Un biciclist a fost accidentat grav de un microbuz, luni seară, pe DN 1, în zona oraşului Avrig, circulaţia între Sibiu şi Braşov fiind îngreunată, scrie Agerpres. 

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, accidentul s-a produs la ieşirea din Avrig către Braşov.

"Poliţiştii rutieri desfăşoară cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii accidentului. Traficul se desfăşoară îngreunat pe direcţia Sibiu-Braşov", precizează IPJ Sibiu.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu a anunţat că biciclistul accidentat, care prezenta multiple traumatisme şi era inconştient, a primit îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD, apoi a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi transportat la spital.

Un alt accident pe DN 1 a avut loc la Predeal

O femeie a fost grav accidentată, luni seara, în zona unei treceri de pietoni, pe DN1, în staţiunea Predeal, în accident fiind implicat, potrivit unor surse, viceprimarul oraşului, Marius Mateescu, mai scrie Agerpres. 

Potrivit Centrului Infotrafic din IGPR, la sosirea ambulanţei, femeia era inconştientă şi, după ce i s-au acordat îngrijiri medicale la faţa locului, a fost transportată la o unitate spitalicească.

IPJ Braşov a precizat că, la testarea conducătorului auto din punctul de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0. Traficul a fost blocat în zona accidentului, poliţiştii estimând reluarea acestuia după aproximativ 45 de minute.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier, a menţionat IPJ Braşov. Conform unor surse, în accident ar fi fost implicat viceprimarul oraşului Predeal, Marius Mateescu. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel