Bianca Mei-Roşu, medalie de aur în proba feminină de dublu la Campionatele Europene de tenis de masă Under-21

Irina Constantin | Dată: 09 apr 2023, 23:31 | Categorie: Sport
foto pexels
foto pexels

Bilanțul României este de cinci medalii.

Bianca Mei-Roşu a câştigat singura medalie de aur a României la Campionatele Europene de tenis de masă Under-21 de la Sarajevo, duminică, în proba feminină de dublu, alături de germanca Mia Griesel, după 3-1 (4-11, 14-12, 11-8, 11-4) în finala cu perechea ucraineană Anastasia Dimitrenko/Veronika Matiunina.

Bilanţul României a fost de cinci medalii, dintre care una de aur, una de argint şi trei de bronz. Argintul a fost obţinut de cuplul Eduard Ionescu/Ioana Sîngeorzan, la dubu mixt, iar medaliile de bronz au fost aduse de Andrei Istrate, la simplu masculin, Andrei Istrate şi Iulian Chiriţă, la dublu masculin, Darius Movileanu şi Eduard Ionescu, la dublu masculin.

La simplu masculin, Andrei Istrate a fost învins în semifinale de maghiarul Csaba Andras cu 4-1 (14-12, 9-11, 11-4, 11-6, 11-8).

La Campionatele Europenele Under-21 desfăşurate anul trecut la Cluj-Napoca, România a cucerit trei medalii: două de aur, la simplu feminin prin Elena Zaharia şi dublu mixt prin Andrei Istrate şi Camelia Mitrofan, şi una de bronz tot la dublu mixt, prin Darius Movileanu şi Elena Zaharia.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience