Bianca Drăgușanu, mai fericită ca niciodată pe plan amoros: „Valentine's Day a fost săptămânal sau chiar lunar pentru mine”

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Bianca Drăgușanu a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, care sunt planurile ei pentru Valentine's Day. Ce spune vedeta despre fericirea ei pe plan amoros?

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Aceasta se bucură de un succes imens pe plan profesional și câștigă bani grei din afacerea cu articole vestimentare. Chiar dacă în trecut a avut parte și de evenimente mai puțin fericite pe plan amoros, vedeta trăiește în prezent o frumoasă poveste de iubire. 

Chiar dacă nu a vrut să dezvăluie numele bărbatului care o face fericită, blondina a dezvăluit într-un interviu pentru Spectacola, că viața ei este plină de romantism, iar în ultimul an de zile a sărbătorit Valentine's Day lunar sau chiar săptămânal. 

„N-am planuri. Nu cred că o să fiu în țară. Nu-mi fac planuri pentru că eu sunt un om care dacă își face planuri mi le stric cu 5-10 minute înainte sau cu o zi. Dacă îmi fac bilet de avion sigur îl pierd. 

Pe 13 o să aflu ce fac pe 14, dar nici atunci. Cred că pe 14 o să aflu ce fac pe 14. Dar nu e ceva pentru mine. Valentine's Day e mai pentru copii așa. E mișto să ai pretext să sărbătorești ceva frumos, gen iubirea, dar dacă te iubește cineva cu adevărat, Valentine's Day poate să fie în fiecare zi. La mine anul trecut și până acum anul ăsta Valentine's Day, poate nu a fost în fiecare zi că aș exagera, dar săptămânal și lunar a fost Valentine's Day. Când nu o să mai fie Valentine's Day în viața mea o să știe toată lumea. 

Vezi continuarea pe SPECTACOLA

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel