Bianca Drăgușanu a primit amenințări de la o fană: „Vreau să îți cer 14.000 de euro împrumut”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social

Bianca Drăgușanu a povestit o întâmplare neprevăzută prin care a trecut în mediul online. 

Bianca Drăgușanu are extrem de mulți urmăritori pe rețelele de socializare, iar acest lucru nu vine mereu cu lucruri bune la pachet. Recent, vedeta a fost contactată insistent de unul dintre fanii ei, din dorința de a-i cere blondinei o sumă impresionantă de bani.

„Am primit astăzi cred că zeci de telefoane, zeci de mesaje pe numărul de telefon al atelierului, unde primesc de obicei comenzi și întrebări despre rochiile pe care le fac. O anumită persoană, disperată să dea de mine, că are să-mi transmită ceva foarte important, că e o chestiune de viață și de moarte, voia neapărat să ia legătura cu mine.

Într-un final, m-am lăsat înduplecată și am zis că poate salvez și eu viața cuiva, că de fapte bune sunt bună și sun persoana înapoi, zic: ”Bună, sunt Bianca, cu ce pot să te ajut?”, la care îmi spune: ”Bună, sunt Bianca, mă cheamă la fel ca și pe tine, te apreciez, sunt din Brașov. Este foarte important pentru mine să mă ajuți că sunt disperată, vreau să îți cer 14.000 de euro împrumut că am nevoie să fac tratamente corporale și îți promit că îți dau banii înapoi eșalonat, 1.000 de euro pe lună.”, a spus Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare.

„M-a ținut asta la telefon vreo 20 minute”

Chiar dacă Bianca a încercat să-i explice acesteia cum ar trebui să arate adevăratele modalități de pierdere a kilogramelor în plus, femeia și-a susținut ideea și a încercat, în continuare, să o înduplece pe vedetă.

„Domnule, și m-a ținut asta la telefon vreo 20 minute în care a încercat să mă convingă bunele ei intenții prin care își dorea cu disperare să slăbească și îmi explica că a cheltuit 7.000 de euro pe nu știu ce tratamente corporale, că este campioană la slăbit și la îngrășat. Am încercat să o sfătuiesc, dar ea voia bani de la mine, că-mi dă ea, că ne împrietenim și i-am spus că mie nu-mi trebuie prieteni noi, după care pe un ton foarte obraznic a început să mă așa… nu neapărat amenințe sau jignească că nu are cum, că vrabia mălai visează. Mi-a spus că roata se întoarce și practic să mă condiționeze cumva că dacă nu-i dau banii, îți dai seama că se întoarce roata și ajung eu la… Nebuno care ești, stai liniștită! Am încercat să o sfătuiesc că slăbitul este gratis.”, a continuat blondina.

Bianca Drăgușanu a primit amenințări

În final, femeia s-a înfuriat atât de tare, încât i-a transmis o serie de amenințări vedetei.

„Update al situației de astăzi. Retardata a început să-mi dea mesaje vocale pe numărul de telefon de pe care am sunat-o și a început să mă amenințe, dar mă amenință că spune că merge la televizor și o  să spună ea despre mine și o să facă ea ce am făcut eu când am devenit celebră, să fie un fel de eu. Ești prăjită rău de tot!”, a încheiat blondina.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel