Bia Rus, presată de mama ei să își găsească un Făt-Frumos: Mașina să fie cât mai wow, cu cai putere să tragă mulți

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
FOTO: Instagram
FOTO: Instagram

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, mama Biei Rus i-a transmis un mesaj emoționant artistei, exprimându-și dorința ca, într-o bună zi, artista să se așeze la casa ei.

 

"Draga mea Bia, îți doresc să te îndrăgostești de cineva pe care îl placi, îl iubești și vreau și să te iubească", a transmis mama Biancăi Rus.

Vedeta a vorbit apoi despre ceea ce își dorește din partea unui bărbat:

"În fiecare zi îmi zice. Vine cu propuneri, uite să fie așa, ăsta e așa, se potrivește că e așa. Mie îmi intră pe dreapta, îmi iese pe stânga. Preferințele noastre coincid. Așa cred că o să funcționeze cel mai bine treaba. Eu o să mă duc la București, o să îmi văd de carieră și i-am zis lui mami că dacă găsește unul în Satu Mare să fie ok și pentru mine, să îmi placă, sigur mă las pe mâna ei, că o să fie bine. N-am timp, că am înțeles că pentru o relație trebuie să îți dedici timp. Nu am timp de chestii dinastea. Suntem în secolul viteză. Oricum, ce îi place maică-mii îmi place și mie. Are gusturi bune. Niciodată nu i-au plăcut ăia care dorm sub pod. Tot timpul i-au plăcut casele mari, palatele, minuni, bijuterii scumpe, mașina să fie cât mai wow, cu cai putere să tragă mulți, prezentabil, frumos, aranjat la patru ace, muncitor, că și ea e muncitoare, nu e proastă, că are facultate. E ca și cum aș plăti o firmă să îl caute. Caută-l că e bine, mă las pe mâna ta.", a declarat Bianca Rus, pentru WOWbiz.ro

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel