Beyonce, nominalizată pentru PRIMA dată la Oscar. Cum SUNĂ piesa cu șanse uriașe de CÂȘTIG

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: Instagram Beyonce
Foto: Instagram Beyonce

Beyonce a dat lovitura la Premiile Oscar 2022.

Beyonce a fost nominalizată pentru prima oară la Premiile Oscar cu piesa "Be Alive", melodie pe care a scris-o alături de compozitorul Dixson pentru filmul "King Richard".

Producția urmărește destinul tatălui tenismenelor Venus și Serena Williams, cât și modul dur în care le-a antrenat pentru a face performanță. Atât filmul, cât și actorul principal, Will Smith, au primit nominalizări la categoriile "Cel mai bun film" și "Cel mai bun actor în rol principal".

Piesa artistei poate fi ascultată la finalul peliculei, în timp ce pe ecran apar imagini cu adevărata familie Williams.

"Mariajul dintre un film și o piesă este un fel de magie care nu are echivalent în entertainment. Am fost extrem de fericit atunci când Beyonce a sunat", a declarat Will, într-un interviu acordat celor de la EW.

Melodia lui Beyonce este în competiție cu "Down to Joy" via Belfast, interpretată de Van Morrison, "Dos Oruguitas" din Encantom interpretată de Lin-Manuel Miranda, "Somehow You Do" via Four Good Days, interpretată de Diane Warren și "No Time to Die" din filmul cu același nume, interpretată Billie Eilish și Finneas O’Connell. 

Celebra cântăreață nu este străină nici de laude, nici de premii, iar anul trecut a spart recordul pentru cele mai multe trofee câștigate din istoria premiilor Grammy. 

Criticii de muzică au lăudat talentul artistei, iar Clayton Davis de la Variety a comparat cântecul cu "Glory", o melodie interpretată de John Legend și Common, care face parte din drama "Selma", lansată în 2014 și care a și câștigat Oscarul. 

Și soțul ei, Jay-Z, era vizat la categoria "Cântec original", cu piesa "Guns Go Bang" de pe coloana sonoră a filmului "The Harder They Fall", dar n-a ajuns în final.

Beyonce și Jay-Z ar fi devenit primul cuplu căsătorit din istoria Oscarurilor cu nominalizări la aceeași categorie.

Oscar 2022. LISTA completă a nominalizărilor. Cele 10 filme care se BAT pentru titlu

Nominalizările pentru cea de-a 94-a ediţie a galei premiilor Oscar au fost anunțate astăzi, în cadrul unei prezentări online, găzduită de actorii Tracee Ellis Ross şi Leslie Jordan.

Decernarea premiilor Oscar va avea loc pe 27 martie 2022.

Filmele cu cele mai mari șanse să plece acasă cu Oscarul sunt: "The Power of the Dog", "Belfast", "West Side Story" și "Dune".

Cel mai bun film: 

Belfast, Coda, Don't look up, Drive my car, Dune, King Richard, Licorice Pizza, Nigtmare Alley, The power of the dog, West Site Story

Cel mai bun regizor: 

Kenneth Branagh, "Belfast", Ryusuke Hamaguchi, "Drive My Car", Paul Thomas Anderson, "Licorice Pizza", Jane Campion, "The Power of the Dog", Steven Spielberg, "West Side Story"

Cea mai bună actriță: 

Jessica Chestain, Olivia Colman, Penelope Cruz, Nicole Kidman, Kristen Stewart 

Cel mai bun actor: 

Javier Bardem, "Being the Ricardos", Benedict Cumberbatch, "The Power of the Dog", Andrew Garfield, "Tik Tik Boom!", Will Smith, "King Richard", Denzel Washington, "The Tragedy of Macbeth"

Citește mai departe AICI și VEZI restul categoriilor cu nominalizările lor

Ascultă piesa aici:

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel