Beyoncé i-a oferit vicepreședintei SUA bilete în valoare de 1600 de dolari la concertul din turneul Renaissance

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
foto: Facebook, Beyonce
foto: Facebook, Beyonce

Rapoartele de cheltuieli ale vicepreședintei au fost publicate miercuri, 15 mai. Vicepreședinta Kamala Harris și Doug Emhoff fac parte din BeyHive și au participat la un concert din turneul Renaissance în august. Se pare că biletele mult râvnite au fost oferite cuplului de către Beyoncé însăși.

„Mulțumim pentru o seară minunată” a scris vicepreședinta în descrierea unei fotografii postate pe Instagram, făcută înainte de a merge la concert. În poză, Harris respecta codul vestimentar al turneului Renaissance, purtând o cămașă aurie sclipitoare, asortată cu pantaloni albi și pantofi cu toc, potrivit Billboard.

Harris este o mare fană a lui Beyoncé și, recent, a felicitat-o pe superstar cu ocazia lansării albumului său, Cowboy Carter. „Mulțumim că ne amintești să nu ne lăsăm limitați de perspectiva altora asupra drumului nostru”, a scris ea pe X despre album. „Ai redefinit un gen și ai revendicat rădăcinile afro-americane ale muzicii country. Muzica ta continuă să ne inspire pe toți”, a mai spus vicepreședinta.

În octombrie, vicepreședinta a declarat într-un interviu pentru People că piesa principală de pe albumul Renaissance, „Break My Soul”, este una dintre preferatele ei. „Pur și simplu ador această melodie”, a împărtășit ea. „O ascult tot timpul. Cred că este unul dintre imnurile pentru femei... când [Beyoncé spune] tu, ar putea fi viața, ar putea fi o persoană, ar putea fi o situație”.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel