Beyonce a început la Stockholm un megaturneu solo de patru luni

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Beyonce a început la Stockholm un megaturneu solo de patru luni
Beyonce a început la Stockholm un megaturneu solo de patru luni

Decor futurist, costume grandioase şi fani în delir: La şapte ani de la ultimul turneu, superstarul american Beyonce a început miercuri seară, la Stockholm, un megaturneu solo de patru luni, informează AFP.

Vedeta a oferit un spectacol de peste trei ore pentru a-şi lansa "Renaissance World Tour", un turneu ale cărui încasări ar putea depăşi cifra impresionantă de 2 miliarde de dolari.

"Sunt fără cuvinte, a fost pur şi simplu incredibil, extraordinar", a declarat pentru AFP Shane Barkey, o animatoare radio irlandeză în vârstă de 31 de ani.

"Ea nu şi-a promovat albumul, aşa că existau multe aşteptări în legătură cu ceea ce urma să facă", a declarat aceasta după concert.

Numeroşi fani au venit de peste Atlantic, mulţi din SUA, dar şi din Brazilia, pentru a se asigura că sunt primii care văd superproducţia, una dintre cele mai aşteptate ale anului.

"Am vrut doar să vă spun: mă faceţi atât de fericită", a declarat Beyonce în faţa unui stadion de 60.000 de locuri, toate ocupate.

Cu câteva ore înainte ca fosta membră a Destiny's Child să urce pe scena de la Friends Arena, marele stadion din Stockholm, sute de fani şi-au potolit nerăbdarea cântând şi dansând la cozi, în ţinute în care se puteau recunoaşte pălăriile de cowboy şi diamantele false, elemente din noua ţinută a idolului lor.

Anunţat în februarie anul trecut, "Renaissance World Tour" este primul turneu solo al lui Beyonce din 2016, pandemia de COVID-19 împiedicând-o de mult timp pe vedetă să umple stadioanele.

Din cauza cererii mari de bilete la Stockholm, o a doua dată de concert a fost adăugată joi, înainte ca turneul să continue în acest weekend la Bruxelles.

"Renaissance World Tour" are în prezent programate 57 de date în aproximativ 40 de oraşe.

În luna februarie, Beyonce a intrat în istoria muzicii pop, depăşind recordul pentru cele mai multe premii Grammy - echivalentul muzical al premiilor Oscar - deţinut anterior de dirijorul Georg Solti.

"Renaissance", cel mai recent album al artistei, conţine 16 piese şi a fost lansat în iulie anul trecut, consolidându-i şi mai mult statutul de regină incontestabilă a ringului de dans.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel