Beyonce a cheltuit zeci de mii de lire sterline la Londra

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Beyonce / FOTO: https://www.facebook.com/thebeyonceworldcom/photos
Beyonce / FOTO: https://www.facebook.com/thebeyonceworldcom/photos

Orice bănuț contează, spune artista. 

Beyonce a cheltuit și, probabil, nu se va opri aici, „zeci de mii” de lire sterline pentru a-și întreține garderoba de scenă în timpul săptămânii sale de concerte la Londra.

Interpreta melodiei „Crazy in Love” a susținut deja, pe stadionul Tottenham Hotspur, jumătate dintre concertele înscrise în programul londonez și a angajat o echipă de 12 croitorese de elită care să-i ajusteze ținutele și să-i realizeze altele. Tot ele se ocupă și de costumele trupei de dansatori ai cântăreței. 

O sursă a declarat pentru rubrica Bizarre a ziarului The Sun: „Beyonce a apelat la cele mai bune croitoare din Londra. Are mai mulți oameni care se ocupă de la garderoba ei decât mulți dintre dintre designerii de top. 

Iar pentru toate astea, Beyonce plătește zeci de mii de euro, dar nu consideră că sunt bani aruncați degeaba. Dimpotrivă, ea spune că fiecare bănuț reprezintă o investiție în succesul turneului. Vrea să placă publicului și vrea ca spectacolele ei să rămână mult timp în memoria spectatorilor. Iar ținutele celor de pe scenă contează mult din acest punct de vedere”, a subliniat respectiva sursă. 

„Alte vedete nu se bucură de același respect. Un manager și-a smuls părul încercând să găsească pe cineva care să-i repare o pereche de pantofi de firmă și a trebuit să apeleze la un cizmar în speranța că o repară pentru că toți ceilalți erau ocupați de Bey".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel