Beyoncé a fost distinsă cu premiul Innovator Award la ediția 2024 a iHeartRadio Music Awards

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Beyoncé a fost distinsă cu premiul Innovator Award la ediția 2024 a iHeartRadio Music Awards
Beyoncé a fost distinsă cu premiul Innovator Award la ediția 2024 a iHeartRadio Music Awards

Beyoncé a fost onorată cu premiul Innovator Award în cadrul ediției 2024 a Premiilor iHeartRadio, luni seară.

Cântăreața Halo, care și-a lansat recent albumul country Cowboy Carter, a acceptat premiul de la Stevie Wonder la Dolby Theatre din Los Angeles.

Ea și-a început discursul mulțumindu-i lui Stevie pentru că "a deschis o cale pentru noi toți" și pentru că a cântat la muzicuță pe versiunea ei a piesei Jolene, clasicul lui Dolly Parton din 1973.

"Sunt onorat să primesc această recunoaștere din partea ta, Stevie Wonder. Ori de câte ori mă întreabă cineva dacă există cineva pe care să îl ascult pentru tot restul vieții, acela ești tu. Așa că îți mulțumesc, Dumnezeu să te binecuvânteze", a spus ea. "Și îți mulțumesc că ai cântat la muzicuță pe Jolene".

De asemenea, Beyoncé a ținut să îi felicite pe inovatori precum Tracy Chapman, Prince, André 3000, Tina Turner și Michael Jackson pentru că au sfidat "orice etichetă pusă asupra lor" și i-a mulțumit soțului ei Jay-Z și celor trei copii ai lor.

"Inovația începe cu un vis. Dar apoi trebuie să pui în aplicare acel vis, iar acest drum poate fi foarte accidentat", a continuat ea.

"A fi un inovator înseamnă să vezi ceea ce toată lumea crede că este imposibil. A fi un inovator înseamnă de multe ori să fii criticat, ceea ce de multe ori îți va pune la încercare puterea mentală. A fi un inovator înseamnă să te sprijini pe credință și să ai încredere că Dumnezeu te va prinde și te va ghida."

Cântăreața și-a exprimat speranța că casele de discuri, posturile de radio și emisiunile de premiere vor deveni "mai deschise" pentru a se bucura de muzică fără limite.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel