Benny Blanco vrea să întemeieze o familie cu Selena Gomez

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Benny Blanco a dezvăluit că vrea să întemeieze o familie cu Selena Gomez.

Producătorul muzical a spus că a fi părinte este "următorul său obiectiv" și că se gândește mereu la întemeierea unei familii.

Într-o apariție la emisiunea The Howard Stern Show, Benny, în vârstă de 36 de ani, a confirmat că se simte pregătit pentru paternitate.

"Acesta este următorul meu obiectiv, să bifez această căsuță", a declarat Blanco. "Am o mulțime de fini, am o mulțime de nepoți. Îmi place să fiu în preajma copiilor".

Când Howard, în vârstă de 70 de ani, a cercetat mai departe, Benny a recunoscut că se gândește la posibilitatea de a avea copii cu Selena, în vârstă de 31 de ani, "în fiecare zi".

"Vrei să ai copii cu Selena? I-ai spus deja că vrei să ai copii?", l-a întrebat Howard. Benny a răspuns: "Este întotdeauna un subiect de conversație pentru mine în fiecare zi".

Cu toate acestea, Benny a evitat întrebarea dacă este pregătit să o ceară în căsătorie pe Selena.

"Iau totul zi de zi", a spus el. "Știu doar că, atunci când mă uit la ea, îmi spun: 'Nu cunosc o lume în care ar putea fi mai bine decât asta'. Asta îi spun mereu."

Săptămâna trecută, fostul iubit al Selenei, Justin Bieber, în vârstă de 30 de ani, și soția sa, Hailey Bieber, în vârstă de 27 de ani, au anunțat că așteaptă primul lor copil.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel