Benny Blanco dezvăluie strategia de a o cuceri pe Selena Gomez

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Benny Blanco a dezvăluit modalitatea sa preferată de a o cucerii pe Selenei Gomez.

Compozitorul și producătorul s-a adresat rețelelor de socializare pentru a împărtăși gestul său romantic preferat - pe care l-a descris ca fiind o modalitate infailibilă de a-i câștiga inima iubitei sale.

Benny, care folosește în mod regulat pagina sa de Instagram pentru a împărtăși pasiunea sa pentru gătit și alte aspecte din viața sa, a dezvăluit că îi place să pregătească friptură pentru Selena, în vârstă de 31 de ani.

„Dimineața aceasta m-am trezit devreme și am simțit nevoia să fac ceva special pentru prietena mea”, a împărtășit Benny celor care îl urmăresc.

„Am realizat că ori de câte ori vreau să o fac fericită sau să îi arăt cât de mult o iubesc, aleg să-i pregătesc friptură.”

Benny, în vârstă de 36 de ani, a documentat apoi procesul de gătit pentru Selena: o friptură perfect prăjită, cartofi crocanți și o salată Caesar.

„Dacă nu faci crutoane făcute în casă, ești un idiot”, a glumit el.

După ce a terminat de pregătit mâncarea, Benny a împachetat totul, sperând să i le livreze personal Selenei la serviciu. Totuși, când și-a dat seama că era ziua liberă a iubitei sale, a dus-o la ea acasă, dar a constatat că aceasta dormea încă.

„O să scriu un bilețel drăguț și o să-l las lângă patul ei, pentru a mânca mai târziu”, a dezvăluit Benny fanilor săi.

Cuplul a intrat într-o relație romantică în iunie 2023, iar Selena a confirmat acest lucru în luna decembrie a aceluiași an.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel