Ben Affleck și Matt Damon s-au supărat pe Donald Trump

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Donald Trump: Voi fi arestat cu mândrie în Georgia. Dumnezeu să binecuvânteze Statele Unite
Donald Trump: Voi fi arestat cu mândrie în Georgia. Dumnezeu să binecuvânteze Statele Unite

Fostul președinte și candidat la alegerile prezidențiale din 2024 a folosit vocea lui Matt Damon din filmul "Air", regizat de Ben Affleck, într-un videoclip de campanie. Fără acordul lor.

"Am să vă spun adevărul. Veți fi atacați, trădați, demascați și umiliți. Dar veți supraviețui". Când Matt Damon a rostit aceste cuvinte în filmul "Air", regizat de Ben Affleck, nu s-a gândit că va ajunge într-un videoclip de campanie al lui Donald Trump. Și totuși, vocea sa este cea care însoțește imaginile din acest clip, care denunță "vânătoarea de vrăjitoare" căreia fostul președinte se pretinde a fi victimă.

Videoclipul, reperat de jurnalistul Alex Thompson, face o retrospectivă a carierei lui Donald Trump. Sunt prezentate fotografii cu el când era copil în uniforma școlii militare, cu perioada petrecută la Casa Albă și cu întâlniri în săli pline cu mii de susținători. Apoi vine anunțul privind punerea sa sub acuzare în afacerea arhivelor de la Casa Albă.

Pe fundal, o muzică dramatică și monologul lui Matt Damon însoțesc imaginile: "Aceasta este o poveste tipic americană și de aceea americanii o vor iubi. Oamenii te vor iubi, și Doamne, chiar te vor iubi. Pentru că atunci când ești grozav, și nou, oamenii te iubesc. (...) Vei schimba lumea. Dar știți ceva? Odată ce te vor pune în vârf, vor dori să te distrugă”.

Fără acordul actorilor

Cu toate acestea, aceste cuvinte nu au nicio legătură cu povestea lui Trump, ci sunt extrase din filmul Air, lansat în aprilie 2023, care povestește despre crearea adidașilor Nike Air împreună cu Michael Jordan în anii 1980. Mai exact, în acest extras, Sonny Vaccaro (Matt Damon) încearcă să-l convingă pe baschetbalist să accepte parteneriatul.

Folosirea abuzivă a filmului de către candidatul Trump nu a fost pe placul reprezentanților companiei de producție a lui Matt Damen și Ben Affleck. Contactată de jurnalistul Alex Thompson, Artists Equity și-a exprimat supărarea: "Nu am avut cunoștință, nu am fost de acord și nu aprobăm reutilizarea imaginilor video sau audio ale filmului Air pentru campania lui Trump ca publicitate politică sau pentru orice altă utilizare".

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience