BEN AFFLECK, previziune sumbră: Se apropie SFÂRȘITUL cinematografiei

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Actor și regizor, Ben Affleck își pierde tot optimismul când vine vorba despre viitorul cinematografiei ca artă adevărată. ”În curând vor fi doar 40 de filme pe an, majoritatea francize, seriale, filme de animație", a apreciat vedeta într-un interviu pentru revista americană "Entertainment Weekly".

Cu o carieră la Hollywood de aproape trei decenii, Ben Affleck a avut parte de suișuri și coborâșuri, de la premii Oscar, la un eșec răsunător al câtorva dintre filmele sale. Cunoaște toate dedesubturile, iar într-un interviu acordat publicației Entertainment Weekly, artistul, cu două Oscaruri la activ, unul pentru ”Argo” (Cel mai bun film) și Good Will Hunting (Cel mai bun scenariu) a fost foarte pesimist în ceea ce privește viitorul cinematografiei, mergând până la a prezice sfârșitul filmelor tradiționale pentru marele ecran. 

"În zilele noastre, un thriller ca Argo nu ar ieși în cinematografe. Iar ceva pe măsură nu a mai apărut de foarte mult timp! Iar dacă s-ar întâpla, cu siguranță ar fi sub forma unui mini-serial. Cred că filmele vor deveni foarte scumpe, de mare risc din punctul de vedere al amortizării cheltuielilor. Se vor adresa mai ales tinerilor și vor fi asemănătoare cu ceea ce face Marvel. În curând vor fi doar 40 de filme pe an în cinematografe, majoritatea francize, seriale, filme de animație", crede Affleck.

El spune că a înțeles toate acestea "cu ”The Last Duel” (filmul lui Ridley Scott lansat în octombrie anul trecut, pe care l-a scris și în care joacă, n.r.). Am avut, în viața mea, perioade cu filme proaste, care nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor. Și știu de ce oamenii nu s-au înghesuit la casele de bilete - au fost filme de valoare mediocră. În ”The Last Duel” îmi place ce am făcut. Îmi place mesajul nostru. Sunt foarte mândru. A fost ceva destul de ciudat. Apoi mi-am dat seama că filmul merge mult mai bine pe streaming. Acolo se află acum publicul nostru."

Modelul se va schimba din nou

Citește mai departe AICI.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel