Bella Santiago nu va mai apărea în noul sezon "Teo Show": M-a întristat un pic

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: Bella Santiago, Instagram
Sursa foto: Bella Santiago, Instagram

Bella Santiago a dezvăluit ce planuri are, după ce i-a expirat contractul cu trustul Kanal D.

Bella Santiago a prezentat, alături de Teo Trandafir și Mihai Mitoșeru, emisiunea Teo Show, de pe Kanal D. Însă, odată cu intrarea trustului la grila de vară și, implicit, la scoaterea emisiunii din grila de programe pentru moment, artista privește cu incertitudine locul ei în această emisiune, pentru că nu știe dacă televiziunea va dori să reînnoiască contractul cu ea.

„Experiența de la Teo a fost foarte frumoasă, am învățat multe lucruri de la ea. Într-adevăr, a fost foarte scurtă experiența, m-a întristat un pic, dar sunt OK. Ieri am fost cu Teo și Mihai Mitoșeru la o masă și am vorbit să fim tot așa apropiați, dacă putem să ieșim în fiecare zi, ieșim. M-am obișnuit cu ei. M-am atașat foarte mult de ei.”, a declarat Bela Santiago, potrivit ego.ro

Bella Santiago își dorește să rămână în emisiune

Bella Santiago are doar cuvinte de laudă la adresa emisiunii care i-a fost casă în ultima vreme și care a făcut-o să se îndrăgostească de televiziune. În aceste sens, solista speră să primească o nouă oferă din partea Kanal D, astfel încât să apară mai departe pe micul ecran alături de Teo Trandafir.

„Normal că vreau să rămân la emisiune. Dacă o să fie la fel, vreau să rămân cu ei. Da, îmi place televiziunea. Momentan, nu știu ce să fac, aștept.”, a continuat ea.

Până primește o nouă ofertă în televiziune, artista se ocupă de muzică

Chiar dacă emisiunea pe care o îndrăgește atât de mult s-a încheiat, artista are planuri mari și o agendă destul de încărcată, în perioada următoare.

„Eu am multe evenimente private acum, nunți, botezuri, evenimente corporate. Am și concerte în public. Ieri am fost la un restaurant, aștept cât mai multe evenimente ca să fac cât mai mulți bani. (râde). Ieri a venit multă lume, am cântat numai melodii de dragoste, nu am dansat cum fac eu. Am crezut că o să fie foarte plictisitor, dar toată lumea a stat până am terminat, o oră am cântat. Toată lumea mi-a spus că a fost foarte frumos concertul.”, a mai spus Bella Santiago.

Bella Santiago a refuzat să meargă în America Express

Tot cu regret, artista a povestit și despre experiența pe care a refuzat-o, din cauză că era sub contractul celor de la Kanal D.

„Când eram la Teo am avut o propunere să merg la Asia Express, dar semnasem deja contractul, am zis că nu pot să vin. Dar uite că s-a terminat repede și chiar m-am gândit că de ce nu m-am dus. Dacă o să fie o ofertă cu acest gen de emisiune, aș merge.”, a încheiat ea.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel