Bella Santiago, cel mai important sfat pe care i l-a dat fetei ei: "Îi spun mereu asta"

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: Bella Santiago, Instagram
Sursa foto: Bella Santiago, Instagram

Balla Santiago a dezvăluit care este relația cu fiica ei.

Bella Santiago a cucerit ușor publicul, prin naturalețea, dar și talentul ei. Pe lângă succesul pe care îl are acum în carieră, artista se bucură și de o familie exemplară, aceasta reușind să găsească un tată potrivit pentru fiica ei. Cea mică are 9 ani, însă solista spune că încă de acum încearcă să se apropie de ea cât mai mult și să-i devină cea mai bună prietenă.

"Eu încerc să fiu ca o prietenă cu ea și încerc să vorbesc cu ea orice, ca să fie cât mai deschisă cu mine. Vreau să simtă că nu sunt doar mama ei, ci și cea mai bună prietenă a ei.", a mai mărturisit Bella Santiago, pentru Spectacola.

Ce carieră vrea să urmeze fiica Bellei Santiago

Chiar dacă cea mică are înclinații spre partea artistică, aceasta i-a spus mamei ei că nu vrea să o urmeze în carieră, dintr-un motiv foarte bine argumentat.

"Ea a cântat la pian, dar a zis că nu vrea să fie cântăreață ca mine, pentru că a văzut în pandemie că nu am avut activitate (râde). A spus că vrea să fie arhitect sau designer.", a continuat ea.

Care este cel mai important sfat pe care artista i l-a dat fetei ei

"Nimic nu este ușor, asta îi spun mereu fetei mele. Trebuie să muncești, dacă vrei să ajungi unde vrei și trebuie să fii puternică. Dacă vrei să obții ceva în viață, trebuie să muncești.", a mai spus vedeta.

Ce spune aceasta despre plecarea de la Kanal D

În ultima vreme, s-a zvonit faptul că cei de la Kanal D ar fi întrerupt contractul cu Bella Santiago. Artista confirmă totul acum, sperând însă că va primi o nouă ofertă din partea postului de televiziune.

"S-a încheiat foarte repede experiența de la Teo Show, chiar a fost o surpriză pentru toți că s-a încheiat atât de repede. Nu a spus nimeni nimic și brusc ne-au spus că o să intrăm în vacanță. În septembrie va reveni Teo show, dar încă nu știu sub ce formă o să fie, mie încă nu mi-au zis nimic. Dar eu sunt ok, am concerte, cânt, am o vară plină, sunt foarte ocupată.", a dezvăluit Bella Santiago în exclusivitate pentru Spectacola. 

"Am învățat foarte multe lucruri și de la Teo"

"Îmi place să lucrez la televizor și să fiu acolo în fiecare zi. Eu cunosc multă lume, mulți artiști din România și învăț foarte multe lucruri de la ei. Am învățat foarte multe lucruri și de la Teo. Un sfat important pe care mi l-a dat Teo a fost: Când ești la ecran, trebuie să fii natural, cum ești tu, pentru că oamenii care se uită la televizor simt cine este sau nu natural, și atunci este mai bine să fii cu adevărat cine ești tu și la televizor.", ne-a mai mărturisit artista.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel