Bătăie MARE pentru supermodelul Kendall Jenner. Bad Bunny și Devin Booker au început războiul

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Bătăie MARE pentru supermodelul Kendall Jenner. Bad Bunny și Devin Booker au început războiul / Facebook
Bătăie MARE pentru supermodelul Kendall Jenner. Bad Bunny și Devin Booker au început războiul / Facebook

Iată de ce fanii sunt convinși că rapperul portorican îi face umbră jucătorului de la Phoenix Suns în piesa "Coco Chanel" a lui Eladio Carrión.

Acesta chiar este BadBunny.

Fanii sunt siguri că rapperul portorican îl ironizează pe fostul iubit al lui Kendall Jenner, Devin Booker, în piesa "Coco Chanel" a lui Eladio Carrión - iar cazul pare să fie destul de solid.

Rap-ul lui Bunny pare să fi primit un răspuns din partea jucătorului NBA, dacă e să dăm crezare capturilor de ecran ale unui comentariu aparent șters de pe IG care face turul pe internet.

Versurile sunt următoarele: "Yo no soy malo, nah, bebé, eso e' un gimmick / Pero el sol de PR calienta má' que el de Phoenix / Ella lo sabe".

În traducere aproximativă, versurile spun: "Nu sunt rău, nah, baby, ăsta e un truc / Dar soarele din Puerto Rico arde mai rău decât cel din Phoenix / Ea știe asta".

Booker joacă în prezent pentru Phoenix Suns, iar Bunny, așa cum am menționat mai sus, este din Puerto Rico.

De asemenea, el cântă în melodie "las de escorpio son peligro" sau "scorpionii sunt periculoși", ceea ce a pus pe jar mulți fani, deoarece Kendall s-a născut pe 3 noiembrie 1995, ceea ce o face Scorpion în zodiac.

3. Bătăie MAR... (batalie_33457500.jpg)

Nu au fost menționate nume, dar aluziile par destul de clare.

Potrivit US Sun, Booker a scris într-un comentariu de pe IG, șters între timp, "Și-a făcut din nou griji pentru un alt BĂRBAT". Reprezentanții tuturor părților implicate nu au răspuns la solicitările presei.

Conform mai multor surse media, Bunny și modelul se întâlnesc - Kendall și rapperul au fost fotografiați împreună în numeroase ocazii. Între timp, Booker s-ar fi despărțit de vedeta din "The Kardashians" în noiembrie anul trecut; fostul cuplu devenise oficial pe Instagram de Ziua Îndrăgostiților în 2021.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel