Bat clopotele de nuntă pentru aceste cupluri celebre. 6 vedete care au spus „DA” în 2021

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Nicole Cherry, sursa foto Instagram
Nicole Cherry, sursa foto Instagram

Așteptarea a luat sfârșit pentru aceste 6 cupluri celebre. Au spus DA și urmează să îmbrace rochia de mireasă. 

Anul 2021 a adus în viața lor cel mai frumos „DA” de până acum. Aceste 6 cupluri de celebrități se pregătesc pentru cel mai frumos eveniment din viața lor. Chiar dacă pandemia de COVID-19 nu le-a permis să organizeze nunta visurilor lor, fanii așteaptă cu nerăbdare să își vadă idolii în fața altarului. 


Iată 6 cupluri celebre care vor ajunge cât de curând în fața ofițerului de stare civilă: 


Antonia 


Pentru Alex Velea și Antonia așteptarea a luat sfârșit. Chiar dacă trăiesc de ani buni o frumoasă relație de iubire, cei doi nu au putut să își unească destinele în fața lui Dumnezeu deoarece Antonia era încă căsătorită cu Vincenzo Castellano. 


Imediat după ce Antonia a anunțat că procesul de divorț dintre ea și primul soț a ajuns la final, Alex Velea a cerut-o în căsătorie și a filmat întreg momentul. 


”Am avut grijă să duc până la cap toată treaba și am vrut să o surprind. (...) Nu se aștepta, s-a emoționat și ea, a lăcrimat, amândoi am fost emoționați, ne-am luat în brațe, ne-am pupat, ne-am jurat iubire veșnică”, a spus Alex Velea la Xtra Night Show.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia)


Nicole Cherry 


Nicole Cherry este mai fericită ca niciodată. Pe lângă faptul că va deveni mămică în curând, artista a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei. Viitoarea mămică a împărtășit cu fanii vestea că s-a logodit, iar aceștia au asaltat-o cu sute de felicitări.

Citește și: Horoscop 2022 Berbec, Taur, Gemeni

”A fost ceva extrem de simplu, cumva așteptat mai ales fiind și însărcinată, toată lumea se aștepta că vine și momentul ăsta. A fost într-un moment surprinzător pentru mine, chiar nu mă așteptam. A fost ceva spontan, eram în drum spre munte, am zis că o să luăm cina împreună, am zis să ne sărbătorim că mai e puțin și vine fetița, și uite că a venit și inelul. Cumva mă așteptam că se va întâmpla la un moment dat, dar nu mă așteptam fix în momentul ăla ”, a spus Nicole Cherry într-o emisiune TV.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Nicole ???? (@nicolecherry)


Britney Spears


Britney Spears, în vârstă de 39 de ani a mers în fața ofițerului de stare civilă alături de actorul Sam Asghari în vârstă de doar 27 de ani.
Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată, iar fericitul eveniment vine la doar câteva zile când artista a scăpat de tutela tatălui ei. 


Cântăreața a postat pe Instagram un videoclip în timp ce își arată inelul de logodnă și este alături de iubitul ei. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Britney Spears (@britneyspears)


Kourtney Kardashian


Vedeta de reality show Kourtney Kardashian şi Travis Barker, toboşarul trupei rock Blink-182, s-au logodit, a informat site-ul de ştiri TMZ, iar cuplul a distribuit imagini cu ceea ce pare a fi o cerere de căsătorie pe o plajă. 


Cei doi au distribuit pe Instagram fotografii cu ei în mijlocul unui aranjament din trandafiri roşii şi lumânări albe lângă ocean, iar Kardashian a adăugat mesajul "Forever" (pentru totdeauna).

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)


Nicoleta Nucă


După mai bine de trei ani, iubitul artistei și-a luat inima în dinți și a făcut pasul cel mare. Cadrul în care cei doi și-au unit destinele a fost unul de poveste.


Se pare că Alex Ursache avea planul deja făcut din țară, așteptând doar momentul oportun să își ceară iubita în căsătorie.


”Am spus DA! Te iubesc, Alex Ursache!”, a fost mesajul ce a însoțit fotografiile de colecție în care Nicoleta Nucă radiază de fericire și etalează cu mândrie inelul abia primit de la bărbatul cu care se vede până la adânci bătrâneți., a spus Nicoleta Nucă pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Nicoleta Nuca (@nicoletanuca)


Anda Adam 


Anda Adam a fost cerută în căsătorie și se pregătește să îmbrace din nou rochia de mireasă. Yosif Eudor Mohaci a pregătit totul până la cel mai mic detaliu, iar artista a fost emoționată până la lacrimi. Totul s-a întâmplat în vacanța lor în Cappadocia, iar imaginile sunt de vis.


„Mi-a pregătit o vacanță surpriză unde mi-a făcut și o altă surpriză! Am avut parte de o experiență inedită, într-o locație în care zboară zeci de baloane. A pregătit un shooting foto cu un fotograf de acolo și a pus la cale o cerere în căsătorie. A fost cred ca unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea și nu pot decât să îi mulțumesc pentru asta. Este o destinație pe care voiam să o vizităm de mult, el a vrut să îmi facă o surpriză, să mă ducă aici, în Cappadocia. Bineinteles ca m-am gândit că ar fi superb, odată ajunși acolo, să facem și o ședința foto, este foarte instragamabil locul”, a spus Anda Adam într-un interviu.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ???? ????NDA ADAM ???? (@andaadam)

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel