Barbra Streisand o întreabă public pe Melissa McCarthy despre utilizarea Ozempic pe Instagram

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Barbra Streisand și-a surprins fanii cu o întrebare îndrăzneață, adresată public lui Melissa McCarthy, despre utilizarea medicamentului Ozempic pentru pierderea în greutate.

Actrița din "Bridesmaids" a distribuit pe Instagram câteva instantanee de la gala Center Theatre Group din Los Angeles, unde a fost prezentă alături de regizorul și coregraful Adam Shankman, duminică seara.

„Am purtat pasteluri doar pentru a-l onora pe incredibilul @matthewbourne13 la gala de aseară @ctgla, alături de acest tip @adamshankman !!! Asta e mult mai aproape de visul meu de a dansa pe scenă (sic)", a descris Melissa postarea.

Mai multe celebrități, printre care Elizabeth Banks și Glenn Close, au comentat postarea pentru a lăuda look-ul verde mentă al lui McCarthy, în timp ce Streisand a fost curioasă în legătură cu silueta ei mai subțire.

„Transmiteți-i salutările mele ați luat Ozempic?”, a întrebat ea într-un comentariu public, referindu-se la medicamentul pentru diabet de tip 2 care a devenit popular pentru beneficiile sale de pierdere în greutate.

Fanii lui McCarthy au criticat-o pe Streisand pentru comentariul ei, un utilizator calificând întrebarea drept „atât de nepoliticoasă” și „total dezgustătoare și lipsită de respect”.

„Sunt total surprins că ai putut să o întrebi așa ceva pe social media, pentru ca toată lumea să vadă? Te iubesc și te ador, sincer, dar asta m-a dezamăgit", a scris un altul, în timp ce un alt utilizator a postat: „Dacă a făcut-o sau nu, nu este treaba nimănui”.

Alții s-au întrebat dacă nu cumva contul legendei divertismentului a fost spart.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel