Barbie vs. Oppenheimer: Cine va câștiga bătălia Box Office-ului

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Barbie vs. Oppenheimer: Cine va câștiga bătălia Box Office-ului
Barbie vs. Oppenheimer: Cine va câștiga bătălia Box Office-ului

Confruntarea dintre Barbie și Oppenheimer în lumea cinematografiei pare să fie mai intensă decât s-a crezut inițial, deoarece ambele filme sunt programate să fie lansate în aceeași zi.

Bătălia de box office dintre Barbie și Oppenheimer ar putea fi mai mare decât se prevedea. Cele mai așteptate două filme ale verii, complet diferite ca ton și amploare, vor fi lansate în cinematografe în aceeași zi. Fenomenul a fost numit „Barbenheimer”.

Conform Screenrant, până în prezent, filmul Barbie a avut mai mult succes. Cu toate acestea, bătălia pentru box office între cele două filme ar putea deveni intensă. Noile predicții plasează filmul Barbie în intervalul cuprins între 90 și 125 de milioane de dolari în primul weekend de lansare, în timp ce Oppenheimer este estimat să aducă aproximativ 50 de milioane de dolari pe piața internă.

Se așteaptă ca cele două filme să dea peste cap box office-ul, cu o lansare combinată de 260 de milioane de dolari la nivel mondial.

Filmul Barbie a fost interzis într-o țară, deoarece conține o hartă cu „linia nouă”, o reprezentare a revendicărilor teritoriale ale Chinei în Marea Chinei de Sud, despre care Vietnamul spune că îi încalcă suveranitatea.

Vi Kien Thanh, directorul general al Departamentului de Cinema din Vietnam, din cadrul Ministerului Culturii, Sportului și Turismului, a declarat că interdicția a fost decisă de Consiliul Național de Evaluare a Filmelor.

În 2016, un tribunal de soluționare a litigiilor al ONU de la Haga a hotărât în unanimitate nevalidarea liniei noi. Însă, deși arbitrajul din Marea Chinei de Sud a fost definitiv și obligatoriu, nu există mecanisme care să ducă la implementarea acestuia, iar China nu recunoaște decizia.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel