"BARBIE": AQUA profită de succesul filmului și anunță un turneu mondial

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Economie
Formația daneză AQUA
Formația daneză AQUA

Grupul danez de eurodance, celebru pentru hitul "Barbie Girl", care a apărut în filmul de succes lansat în această vară, a anunțat o serie de concerte în Statele Unite în noiembrie și decembrie.

Profitând de succesul mondial al filmului Barbie, cu Margot Robbie în rolul principal, Aqua, grupul danez de eurodance celebru pentru hitul Barbie Girl, a anunțat vineri un turneu mondial.

Trupa a anunțat până în prezent douăzeci de concerte în Statele Unite în această toamnă. Turneul american va începe pe 12 noiembrie la Seattle și se va încheia pe 20 decembrie la Los Angeles. Între timp, turneul va cuprinde Boston, Chicago și Las Vegas.

Biletele vor fi puse în vânzare miercuri, 30 august, prin intermediul Ticketmaster, care a fost afectat de probleme de rezervare în acest an. Nu se știe încă dacă Aqua intenționează să viziteze Franța și nici când.

În curând va fi cel mai mare succes al anului 2023

Deși hitul Aqua Girl nu apare în filmul lui Greta Gerwig, o mostră a cântecului apare în piesa Barbie World a lui Nicki Minaj și Ice Spice, inclusă pe coloana sonoră.

Superproducția, care tocmai a obținut încasări de 1,291 miliarde de dolari, este pe cale să detroneze Super Mario Bros. din fruntea box office-ului.

Citește și Filmul care a doborât recordurile atinse de Barbie

Citește și Suma fabuloasă pe care o va câștiga Margot Robbie pentru rolul din filmul Barbie

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel