Bărbatul care pretindea că e fiul lui Alain Delon a fost găsit mort

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri

Ari Boulogne, care pretindea că era fiul lui Alain Delon, a fost găsit mort.

Trupul neînsufleţit al lui Ari Boulogne, care pretindea că era fiul celebrului actor francez Alain Delon, a fost găsit sâmbătă, în apartamentul său din Paris, a anunţat parchetul din capitala franceză, confirmând informaţiile publicate de cotidianul Le Parisien, transmite AFP.

O anchetă a fost deschisă şi o persoană a fost reţinută pe motiv că nu a intervenit pentru a ajuta pe cineva aflat în pericol, au adăugat aceleaşi surse. Potrivit cotidianului, persoana reţinută "ar fi partenera lui".

Ancheta vizează în special "clarificarea împrejurărilor în care s-au fi putut produce decesul victimei, care era paraplegică", potrivit parchetului.

Cadavrul a fost găsit la domiciliul lui Ari Boulogne, în arondismentul 15 din Paris.

În vârstă de 60 de ani, Ari Boulogne, născut în vara lui 1962, a fost fiul top modelului, cântăreţei şi actriţei germane Nico - cunoscută pentru colaborarea sa cu trupa Velvet Underground -, cu care actorul a avut o relaţie de scurtă durată, la începutul anilor '60. Boulogne susţinea că era fiul lui Alain Delon, lucru pe care acesta din urmă l-a negat întotdeauna.

Ari Boulogne a fost crescut chiar de mama lui Alain Delon, Edith Boulogne, şi purta numele de familie al acesteia.

În ultimii ani, Ari Boulogne a solicitat recunoaşterea paternităţii justiţiei franceze, care a respins cauza în apel în septembrie 2021 din cauza locului de reşedinţă al lui Alain Delon, situat în Elveţia. "Actuala procedură de casare se va opri, iar cauza va fi închisă. Alain Delon a contestat constant această paternitate", a precizat pentru AFP avocatul vedetei, Christophe Ayela.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel