Bărbatul care a pătruns în clădirea Palatului Parlamentului, cercetat în libertate

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: pexels.com
Foto: pexels.com

Bărbatul care a pătruns în clădirea Palatului Parlamentului, după ce a spart un geam, va fi cercetat în stare de libertate, după ce anterior fusese reţinut de Poliţiştii Capitalei.

"În cursul acestei zile, bărbatul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, magistratul dispunând continuarea cercetărilor cu inculpatul în stare de libertate, scrie Agerpres.

Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violarea sediului profesional şi distrugere", informează biroul de presă al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

A intrat în clădirea Palatului Parlamentului



Un cetăţean irlandez aflat în stare de ebrietate a intrat în clădirea Palatului Parlamentului, în noaptea de duminică spre luni, după ce ar fi spart un geam, el fiind prins de jandarmii care asigură paza instituţiei.

"În dimineaţa de 27 decembrie, în jurul orei 4,00, jandarmii ce asigură paza interioară a Palatului Parlamentului au sesizat Secţia 17 Poliţie cu privire la faptul că au depistat, în interior, un cetăţean aflat în stare de ebrietate. Din primele verificări s-a stabilit că acesta ar fi pătruns în curte prin escaladarea gardului, iar, ulterior, ar fi spart un geam şi ar fi pătruns în clădire", a informat Poliţia Capitalei.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost condus la Secţia 17 Poliţie.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel