Bărbat arestat după ce şi-a bătut soţia cu toporul şi a forţat-o să nu declare agresiunea

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Fotografie creată de Markus Spiske, de la Pexels
Fotografie creată de Markus Spiske, de la Pexels

Un bărbat care şi-a bătut soţia cu coada toporului şi a forţat-o să nu declare agresiunea a fost arestat violenţă în familie şi influenţarea declaraţiilor, a informat, joi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, scrie Agerpres. 

Potrivit sursei citate, bărbatul, în seara zilei de 12 decembrie, în timp ce se afla la domiciliul conjugal, pe fondul unor neînţelegeri, a agresat-o pe soţia sa ce se afla în curtea locuinţei şi i-a aplicat acesteia mai multe lovituri, cu coada de la un topor, la nivelul braţului drept, cauzându-i leziuni, respectiv excoriaţii şi fractură 1/3 distală cubitus drept, redusă chirurgical, ce au necesitat pentru vindecare un număr de 45 - 50 de zile de îngrijiri medicale.

Ce spun anchetatorii



Totodată, în perioada cuprinsă între 12 decembrie 2021 şi 1 ianuarie 2022, a determinat-o pe soţia sa, prin constrângere, adresându-i în acest sens în mod repetat ameninţări cu acte de violenţă, să nu sesizeze organele de poliţie în legătură cu această agresiune şi să nu declare cadrelor medicale faptul că leziunile la nivelul antebraţului drept au fost produse prin agresiunea săvârşită de el, ci doar că a alunecat în curte şi s-a lovit la mână.

Faţă de bărbat s-a dispus, pe 4 ianuarie, măsura reţinerii pentru 24 ore, iar pe 5 ianuarie a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Gura Humorului a admis cererea şi a dispus emiterea unui mandat de arestare pe numele inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel