Bărbat accidentat mortal pe o trecere de pietoni din Târgu-Neamţ

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Social
Fotografie creată de Steven Arenas, de la Pexels
Fotografie creată de Steven Arenas, de la Pexels

Un bărbat în vârstă de 52 de ani a murit, sâmbătă, după ce a fost accidentat pe o trecere de pietoni din oraşul Târgu-Neamţ.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu, a precizat că accidentul s-a produs pe 31 decembrie 2021, iar victima a fost transportată la spital, unde a decedat a doua zi, scrie Agerpres. 

"Din primele cercetări a reieşit că un conducător auto de 66 de ani, din Piatra-Neamţ, ar fi surprins şi accidentat un pieton, de 52 de ani, care s-ar fi aflat angajat în traversarea străzii, pe marcaj pietonal. În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a pietonului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Din nefericire, la data de 1 ianuarie, pietonul a decedat", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă. 

CITEȘTE ȘI: Tineri, reținuți la Botoșani după ce au ucis un bărbat

Doi tineri, unul de 22 şi altul de 28 de ani, au fost reţinuţi de poliţişti după ce, în noaptea de joi spre vineri, au ucis un bărbat de 63 de ani, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Delia Nenişcu, scrie Agerpres. 

Potrivit sursei citate, fapta s-a produs în comuna Tudora, după o divergenţă pe care cei doi tineri ar fi avut-o cu victima într-un bar din localitate.

"Din verificări a reieşit faptul că, în seara de 30 decembrie 2021, cei doi, în timp ce se aflau într-un bar din localitate, ar fi avut un conflict verbal cu victima, după care ar fi lovit-o cu palma în zona feţei, ceea ce a condus la evacuarea acestora din local. Ulterior, cei doi tineri ar fi urmărit victima pe drumul spre locuinţă şi, ajungând-o din urmă, i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect din lemn şi apoi cu picioarele, în zona capului", a afirmat Nenişcu.

Citește mai multe aici!

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel