Bani, noroc și fericire în 2022. Talismanul potrivit pentru aceste zodii

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Bani, noroc și fericire
Bani, noroc și fericire

Conform DEX, talismanul este un obiect, considerat în credințele mistice ca fiind înzestrat cu o forță magică supranaturală și având puterea de a-i ajuta pe cei care îl poartă. ”Folosești întotdeauna câte-un strașnic talisman, ce te-ajută la nevoie și te scapă de dușman”, scrie scriitorul Victor Etfimiu. Deci, să purtăm talimane să ne protejeze, să ne îndrume, să ne asigure bunăstare. Atrologii ne dezvăluie ce talismane se potrivesc în 2022 fiecărei zodii

Ajunul Anului Nou le dă întotdeauna oamenilor speranță pentru ce este mai bun - la urma urmei, toată lumea vrea să fie sănătoasă, să fie bine din punct de vedere material, să fie iasă cu bine din orice situație, să fie fericit, mulțumit. Iar talismanul poate fi elementul care conferă încredere, care dă putere. 

Berbec - cheia

Un talisman sub forma unei chei simbolizează protecție, noroc, realizarea viselor, sfârșitul unui ciclu și începutul unuiau; este asociat și cu atragerea bogăției. Indiferent de metalul din care este confecționată ”cheia magică”, ea poate fi purtată ca pandantiv sau poate fi atașată la orice alt accesoriu.

Taur - semiluna

Cu energia sa puternică, semiluna își protejează proprietarul de influențe negative, dar și de ghinion financiar. Luna îndreaptă spre noi cunoștințe, care ne ajută să ne reinventăm, să ne maturizăm, să prindem curajul de a începe o nouă viață, dacă este cazul. Semiluna poate fi folosită ca bijuterie separată sau ca accesoriu la o brățară sau un inel.

Citește continuarea pe DCBusiness.ro

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel