Bad Bunny, Maluma, Rosalia şi Karol G, în playlist-ul lui Messi în zilele de meci

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Bad Bunny / Captură video
Bad Bunny / Captură video

Fotbalistul argentinian Lionel Messi, vedeta echipei Inter Miami, a dezvăluit marți lista sa de piese muzicale pe care le ascultă în zilele de meci, înainte de a intra pe teren. Printre artiștii prezenți se numără Bad Bunny, Maluma, Rosalia și Karol G, conform informațiilor furnizate de EFE.

Lista, care cuprinde 60 de melodii și durează trei ore și 30 de minute, a fost publicată de Apple, companie care, în acest sezon, difuzează meciurile din Major League Soccer prin intermediul platformei sale Apple TV.

Primul cântec de pe lista lui Messi este "O altă noapte la Miami", interpretat de artistul portorican Bad Bunny, urmat de "Despacito" de Luis Fonsi și Daddy Yankee și "Trofeo" de Maluma și Yandel.

Dar Bad Bunny este favoritul lui Messi, având şase melodii pe lista sa de melodii.

"Qlona" a lui Karol G şi Peso Pluma, "Despecha", interpretată de Rosalia, "Ay vamos" cântată de J Balvin, "La Bachata" a lui Manuel Turizo sau "Bidi Bidi Bom Bom" a Selenei Gomez se numără printre alte melodii de pe lista campionului mondial argentinian.

Messi păstrează un loc pe listă şi pentru compatrioţii săi, precum trupa reggae Los Cafres cu piesa "Hijo" sau cântăreţul de cumbia Sergio Torres cu piesele "Mira como baila" şi "Enganchados".

Superstarul argentinian debutează miercuri în noul sezon al Major League Soccer (MLS) în faţa lui Real Salt Lake pe DRV PNK Stadium din Fort Lauderdale (Florida).

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel