Azi este ziua lui Bill Wyman! Basistul trupei The Rolling Stones a împlinit 87 de ani

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Azi este ziua lui Bill Wyman! Basistul trupei The Rolling Stones a împlinit 87 de ani/Facebook
Azi este ziua lui Bill Wyman! Basistul trupei The Rolling Stones a împlinit 87 de ani/Facebook

Bill Wyman este un muzician englez, cunoscut mai ales pentru faptul că a fost basistul trupei rock The Rolling Stones. S-a născut sub numele de William George Perks Jr. la 24 octombrie 1936 în Londra, Anglia.

Wyman s-a alăturat trupei Rolling Stones în 1962, puțin înainte ca aceștia să obțină faima internațională. A cântat la chitară bas pentru formație mai mult de trei decenii, ceea ce l-a făcut unul dintre membrii cu cea mai lungă carieră din istoria formației The Rolling Stones.

Pe parcursul perioadei sale cu The Rolling Stones, Bill Wyman a contribuit la numeroase hit-uri și albume de succes, cum ar fi "Paint It Black," "Jumpin' Jack Flash," "Angie" și "Miss You." Stilul său constant de a cânta la chitară bas și contribuția sa la sunetul caracteristic al formației l-au făcut o parte integrală a succesului trupei.

Wyman a părăsit The Rolling Stones în 1993, după aproape 31 de ani petrecuți în formație. El a continuat să se implice în diverse proiecte muzicale și a lansat mai multe albume solo. În afară de muzică, el a fost implicat și în alte activități, cum ar fi scrisul, fotografia și chiar arheologia.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel