Azi e ziua lui Matthew William Sorum! Bateristul trupei Guns N' Roses a împlinit 63 de ani

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Azi e ziua lui Matthew William Sorum! Bateristul trupei Guns N' Roses a împlinit 63 de ani/Facebook
Azi e ziua lui Matthew William Sorum! Bateristul trupei Guns N' Roses a împlinit 63 de ani/Facebook

Matthew William Sorum este un muzician american, cunoscut mai ales ca fiind bateristul pentru trupele de rock Guns N' Roses și Velvet Revolver.

S-a născut pe 19 noiembrie 1960 în Mission Viejo, California. Sorum a avut o contribuție semnificativă la succesul ambelor trupe și este recunoscut pentru abilitățile sale remarcabile la tobe.

Sorum s-a alăturat trupei Guns N' Roses în 1990, înlocuindu-l pe Steven Adler, și a rămas în formație până în 1997. În această perioadă, a participat la înregistrarea albumului "Use Your Illusion I" și "Use Your Illusion II". Ulterior, a fost co-fondator al trupei Velvet Revolver împreună cu alți foști membri Guns N' Roses, precum Slash și Duff McKagan.

Pe lângă contribuția sa la aceste trupe celebre, Sorum a fost implicat și în alte proiecte muzicale și a colaborat cu numeroși artiști de-a lungul carierei sale. El nu este doar un baterist talentat, ci și un compozitor și producător muzical. Este considerat unul dintre muzicienii de succes din industria muzicală rock.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel