Avocata FERMECĂTORE a lui Johnny Depp. Cine este apărătoarea actorului, care a atras toată atenția publicului

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Procesul dintre Johnny Depp și Amber Heard a dat naștere unei vedete neașteptate pe rețelele de socializare, avocatul său Camille Vasquez.

Deși lumea a cunoscut-o ca avocatul celebrului actor, Camille Vasquez, în vârstă de 37 de ani, a început să-și câștige tot mai mulți fani după ce a reușit să o împingă în corzi pe Amber Heard, la audierile de marți, scrie NYPost.

Camille este avocat asociat la firma de avocatură Brown Rudnick, pe care Depp a angajat-o într-un proces de 50 de milioane de dolari.

Site-ul biroului afirmă că Vasquez este avocat specializat în litigii și arbitraj și în special în reprezentarea în cazurile de defăimare, cum este și cazul lui Depp.

Interogatoriu aprins

În calitate de asociată în cadrul firmei de avocatură, ea este unul dintre membrii echipei juridice a lui Depp.

După îmbrățișarea sa cu actorul, dar și ca urmare a interogatoriului făcut lui Amber Heard, Camille Vasquez a atras toată atenția presei.

Mărturia lui Amber Heard a fost taxată ”la sânge” de Camille.

În timpul interogatoriului de marți, avocata a presat-o pe Heard în mai multe momente, inclusiv atunci când fosta soție a celebrului actor a afirmat că drogurile și alcoolul l-au transformat pe Depp într-un „monstru” care devenea violent cu ea, scrie și CNN.

Cine a fost adevăratul monstru în această relație, doamnă Heard?” a întrebat Vasquez.

Este jumătatea (negativă n.r.) din Johnny. Nu este tot din Johnny”, a răspuns Heard, care a continuat: „Cealaltă jumătate din el este minunată și frumoasă și omul pe care l-am iubit”.

Un alt moment în care Vasques a arătat de ce a fost cooptată în echipa de avocați a fost atunci când a făcut-o pe actriță să recunoască că nu și-a îndeplinit promisiunea de a dona o parte din acordul ei de divorț de 7 milioane de dolari către ACLU, o asociație pentru protecția victimelor abuzurilor casnice.

De asemenea, avocata a întrebat-o insistent pe Amber Heard dacă a editat fotografiile în care apare cu vânătăi. ”Nu am atins niciodată o fotografie”, a insistat Heard.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel