Avertismentul puternic al Melaniei către Donald Trump

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Avertismentul puternic al Melaniei către Donald Trump
Avertismentul puternic al Melaniei către Donald Trump

În timpul campaniei prezidențiale, înainte ca fostul președinte american să intre în Casa Albă, aceasta a fost marcată de un scandal puternic. Și soția sa a luat o poziție fermă și decisivă!

Melania Trump a primit un număr considerabil de comentarii negative, în mare parte legate de declarațiile misogine ale soțului său, Donald Trump. Una dintre aceste afirmații a deranjat-o pe Melania în mod particular, ceea ce a determinat-o să-și exprime poziția. Întrebarea este dacă intervenția ei a fost motivată de dorința de a se ridica în apărarea femeilor sau dacă a avut în vedere doar propriul său interes.

În timpul unui interviu acordat în 2005 pentru Access Hollywood, Donald Trump a făcut o declarație extrem de dureroasă și regretabilă. Atunci când a discutat despre sărutarea femeilor necunoscute împotriva voinței lor, fostul președinte american a făcut o afirmație șocantă. Fără să arate vreo jenă, el a afirmat că nu ar avea nicio problemă dacă ar viola acele femei.

„Știi, eu sunt atras automat de ce e frumos. Încep imediat să le sărut pe femeile frumoase pe care le întâlnesc. Sunt ca un magnet. Sărut pur și simplu. Nici măcar nu stau să văd care e situația. Și, când ești vedetă, te lasă să le săruți. Poți să faci orice”, a declarat fostul președinte american. Și, de parcă asemenea inepție nu era de-ajuns, a adăugat propoziția care a făcut ca totul să explodeze pe scena politică și-n întreaga societate, de fapt: „Pot să fac orice”.

Până și Melania, care pare că n-are nicio reacție niciodată, a sărit ca arsă la auzul unor asemenea cuvinte. Și, drept urmare, i-a dat un avertisment cu privire la comportamentul lui. Când înregistrarea vulgară a lui Trump a devenit publică, în octombrie 2016, cea care avea să devină Prima Doamnă a SUA a început să vadă negru de furie.

„Acum e posibil să pierzi. E posibil să fi dat cu piciorul la toată treaba!”, a țipat Melania la Donald, făcând referire la victoria lui prezidențială care era pusă sub semnul întrebării din cauza comentariilor lui complet deplasate și ofensatoare. Cu alte cuvinte, îl avertiza asupra carierei lui politice care era atunci în mare pericol. Și pe bună dreptate!

Cum-necum, Donald Trump tot a câștigat alegerile, în ciuda misoginismului său. Mai mult, soția îi stă alături și-n ziua de azi, cu toate că Donald Trump n-a fost niciodată un bărbat elegant, cu un comportament adecvat. A sărit calul de cele mai multe ori, dar tocmai de aceea a atras și electoratul pe care l-a atras.    

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel