„Avatar: Calea apei” a revenit în fruntea box office-ului românesc de weekend

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 18 ian 2023, 13:32 | Categorie: Social
„Avatar: Calea apei” a revenit în fruntea box office-ului românesc de weekend
„Avatar: Calea apei” a revenit în fruntea box office-ului românesc de weekend

Filmul „Avatar: Calea apei”, în regia lui James Cameron, cu Zoe Saldana, Kate Winslet, Sigourney Weaver, Sam Worthington în rolurile principale, a revenit în fruntea box office-ului românesc de weekend, informează News.

După cinci săptămâni de la debut, filmul a generat venituri de 2.100.670 de lei. Comedia românească „Romina, VTM”, în regia lui Paul-Răzvan Macovei, a coborât de poziţia a doua în clasament, în a doua săptămână de la premieră, fiind văzută în cinema de 34.038 de spectatori.

Filmul a avut încasări de 849.586 de lei, potrivit datelor cinemagia.ro. Thrillerul SF „M3GAN”, regizat de Gerard Johnstone, cu Allison Williams, Violet McGraw, Jenna Davis, Brian Jordan Alvarez, Arlo Green în rolurile principale, a debutat pe locul trei în topul românesc, generând venituri de 627.231 de lei.

Thrillerul de acţiune „Operaţiunea Fortune: Urzeala războiului”, de Guy Ritchie, în care joacă Josh Hartnett, Jason Statham, Cary Elwes, Hugh Grant, Bugzy Malone, Aubrey Plaza, a coborât pe patru, în a doua săptămână de la debut, fiind urmărit de 16.391 de spectatori şi având încasări de 447.630 de lei. „Un bărbat pe nume Otto” cu Tom Hanks, film bazat pe bestsellerul nr. 1 din New York Times „A Man Called Ove” de Fredrick Backman, a debutat pe locul cinci, după ce a fost văzut în săli de 15.601 de spectatori şi a acumulat venituri de 427.671 de lei.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite