Stiri publicate de Dana Lascu

Șosetele de compresie pot ameliora circulația proastă. Foto: Pixabay
Circulația proastă poate provoca tot felul de probleme. De la unghiile fragile, picioare umflate, varice, până la disfuncție erectilă, toate pornesc de la ea. Iată care ce puteți face pentru a vă ameliora circulația proastă: 

Lifestyle

Oamenii pot infecta câinii, pisicile dar și căprioarele cu COVID-19. Foto colaj: Pixabay
Pandemia COVID-19 afectează nu doar oamenii ci și animalele. Două studii publicate recent, unul săptămâna aceasta, cel de-al doilea, săptămâna trecută, arată că atât animalele de companie – câinii și pisicile-, cât și animalele sălbatice, precum căprioarele, pot fi infectate cu SARS CoV-2. 

Știri

Vitamina D. Foto: Ron Lach, Pexels
Ne gândim la vitamina D ca la o simplă pastilă, dar de fapt ea este o familie de nutrienți cu asemănări în structura chimică. Practic, corpul are nevoie de două tipuri de vitamina D – mai exact D2 (ergocalciferol) și D3 (colecalciferol) - și este important să facem diferența între ele. Iată ce...

Lifestyle

Cafeaua poate avea și efecte nefaste, dacă ajungi să bei mai mult de 3 cești pe zi. Foto: Pixabay
Cafeaua se știe că aduce numeroase beneficii pentru sănătate, dar consumată în cantități mari poate avea și efecte nefaste. Iată 4 dintre ele:

Lifestyle

Uleiuri esențiale. Foto: Pixabay
Uleiurile esențiale sunt folosite din jurul anului 18.000 Î.Hr. Sunt incluse în soluții pentru aproape orice: aromaterapie, curățarea gospodăriei, împrospătarea aerului, masaj, cosmetică etc. Iată care sunt cele mai folosite 4 uleiuri esențiale și la ce sunt ele bune: 

Lifestyle

1